Maltos mėsos kotletai padaže

Maltos mėsos kotletai padaže

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Klasikinis daugelio šeimų patiekalas – maltos mėsos kotletai padaže. Kaip garnyrą prie šių kotletų galite patiekti bet kokią košę, makaronus ar bulvių košę. Iš maltos mėsos galite paruošti daugybę patiekalų. Siūlau jums vieną iš variantų, kotletus padaže. Padažas ruošiamas naudojant pomidorų pastą, pagal skonį galima dėti bet kokių prieskonių. Kotletai iš anksto apkepami, o po to dedami į padažą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    700 gramų
  • Batonas
    2 riekelės
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorų pasta
    100 gramų
  • Miltai
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    100 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kotletams gaminti galite naudoti jau paruoštą faršą. Šį kartą nusprendžiau naudoti naminį kiaulienos ir jautienos faršą.
    1. Kotletams gaminti galite naudoti jau paruoštą faršą. Šį kartą nusprendžiau naudoti naminį kiaulienos ir jautienos faršą.
  • Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių ir pagal skonį druskos. Sumaišykite maltą mėsą ir suformuokite kotletus. Dedame juos kepti...
    2. Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių ir pagal skonį druskos. Sumaišykite maltą mėsą ir suformuokite kotletus. Dedame juos kepti augaliniame aliejuje.
  • Reklama
  • Tuo metu gaminkite padažą: pakepinkite svogūną (arba morką), suberkite pomidorų pastą ir miltus, užpilkite vandeniu.
    3. Tuo metu gaminkite padažą: pakepinkite svogūną (arba morką), suberkite pomidorų pastą ir miltus, užpilkite vandeniu.
  • Kotletus užpilkite padažu ir troškinkite ant silpnos ugnies. Troškinkite apie 25 minutes. Per tą laiką galite paruošti garnyrą.
    4. Kotletus užpilkite padažu ir troškinkite ant silpnos ugnies. Troškinkite apie 25 minutes. Per tą laiką galite paruošti garnyrą.
  • Reklama
  • Maltos mėsos kotletus padaže patiekite karštus. Gero apetito!
    5. Maltos mėsos kotletus padaže patiekite karštus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai