Maltos mėsos kotletai padaže
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Klasikinis daugelio šeimų patiekalas – maltos mėsos kotletai padaže. Kaip garnyrą prie šių kotletų galite patiekti bet kokią košę, makaronus ar bulvių košę. Iš maltos mėsos galite paruošti daugybę patiekalų. Siūlau jums vieną iš variantų, kotletus padaže. Padažas ruošiamas naudojant pomidorų pastą, pagal skonį galima dėti bet kokių prieskonių. Kotletai iš anksto apkepami, o po to dedami į padažą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa700 gramų
-
Batonas2 riekelės
-
Svogūnai2 vnt
-
Pomidorų pasta100 gramų
-
Miltai1 žiupsnelis
-
Augalinis aliejus100 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Kiaušinis1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kotletams gaminti galite naudoti jau paruoštą faršą. Šį kartą nusprendžiau naudoti naminį kiaulienos ir jautienos faršą.
-
2. Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių ir pagal skonį druskos. Sumaišykite maltą mėsą ir suformuokite kotletus. Dedame juos kepti augaliniame aliejuje.
-
Reklama
-
3. Tuo metu gaminkite padažą: pakepinkite svogūną (arba morką), suberkite pomidorų pastą ir miltus, užpilkite vandeniu.
-
4. Kotletus užpilkite padažu ir troškinkite ant silpnos ugnies. Troškinkite apie 25 minutes. Per tą laiką galite paruošti garnyrą.
-
Reklama
-
5. Maltos mėsos kotletus padaže patiekite karštus. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama