Maltos mėsos ir cukinijų kotletai orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei norite pasilepinti gardžiu ir nepaprastu patiekalu, bet neturite laiko, pabandykite orkaitėje iškepti maltos mėsos ir cukinijų kotletus. Švelnus, sveikas ir ekonomiškas produktas. Papasakosiu, kaip orkaitėje kepti kotletus iš maltos mėsos ir cukinijų, sultingus, minkštus ir aromatingus. Lengvas pasiruošimas taupo jūsų laisvą laiką. Mažas kalorijų kiekis šiame patiekale bus puikus atradimas tiems, kurie stebi savo figūrą ir yra priversti laikytis dietos. Paįvairinkite savo meniu šiuo patiekalu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos250 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Vištienos faršas850 gramų
-
Krapai10 gramų
-
Petražolės5 gramai
-
Druska1 šaukštelis
-
Aliejus20 mililitrų
-
Svogūnas1 vnt
-
Malti juodieji pipirai0.3 arbatinio šaukštelio
-
Kalendra5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Prieš ruošdami kotletus, smulkiai sutarkuokite nedidelį svogūną. Cukiniją taip pat sutarkuokite, bet neišspauskite sulčių.
-
2. Paimkite vištienos filė ir sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sumaišykite su tarkuotomis daržovėmis ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į faršą. Druskos, pipirų ir įberkite prieskonių pagal savo skonį.
-
4. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų. Paimkite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Nekreipkite dėmesio į faršo skystumą, šaukštu išskobkite ir dėkite į keptuvę. Kepkite ne ilgiau kaip minutę iš abiejų pusių ant stiprios ugnies.
-
Reklama
-
5. Apkeptus kotletus dėkite į kepimo skardą, nepripylę aliejaus ir kepkite 180C temperatūroje ketvirtį valandos. Maltos mėsos ir cukinijų kotletai yra paruošti orkaitėje. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama