Maltos mėsos ir cukinijų kotletai orkaitėje

Maltos mėsos ir cukinijų kotletai orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei norite pasilepinti gardžiu ir nepaprastu patiekalu, bet neturite laiko, pabandykite orkaitėje iškepti maltos mėsos ir cukinijų kotletus. Švelnus, sveikas ir ekonomiškas produktas. Papasakosiu, kaip orkaitėje kepti kotletus iš maltos mėsos ir cukinijų, sultingus, minkštus ir aromatingus. Lengvas pasiruošimas taupo jūsų laisvą laiką. Mažas kalorijų kiekis šiame patiekale bus puikus atradimas tiems, kurie stebi savo figūrą ir yra priversti laikytis dietos. Paįvairinkite savo meniu šiuo patiekalu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vištienos faršas
    850 gramų
  • Krapai
    10 gramų
  • Petražolės
    5 gramai
  • Druska
    1 šaukštelis
  • Aliejus
    20 mililitrų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    0.3 arbatinio šaukštelio
  • Kalendra
    5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prieš ruošdami kotletus, smulkiai sutarkuokite nedidelį svogūną. Cukiniją taip pat sutarkuokite, bet neišspauskite sulčių.
    1. Prieš ruošdami kotletus, smulkiai sutarkuokite nedidelį svogūną. Cukiniją taip pat sutarkuokite, bet neišspauskite sulčių.
  • Paimkite vištienos filė ir sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sumaišykite su tarkuotomis daržovėmis ir išmaišykite.
    2. Paimkite vištienos filė ir sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sumaišykite su tarkuotomis daržovėmis ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į faršą. Druskos, pipirų ir įberkite prieskonių pagal savo skonį.
    3. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į faršą. Druskos, pipirų ir įberkite prieskonių pagal savo skonį.
  • Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų. Paimkite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite ...
    4. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų. Paimkite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Nekreipkite dėmesio į faršo skystumą, šaukštu išskobkite ir dėkite į keptuvę. Kepkite ne ilgiau kaip minutę iš abiejų pusių ant stiprios ugnies.
  • Reklama
  • Apkeptus kotletus dėkite į kepimo skardą, nepripylę aliejaus ir kepkite 180C temperatūroje ketvirtį valandos. Maltos mėsos ir cukinijų ko...
    5. Apkeptus kotletus dėkite į kepimo skardą, nepripylę aliejaus ir kepkite 180C temperatūroje ketvirtį valandos. Maltos mėsos ir cukinijų kotletai yra paruošti orkaitėje. Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai