Makaronai su voveraitėmis kreminiame padaže
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Makaronai su voveraitėmis kreminiame padaže – nuostabus itališkos virtuvės patiekalas. Kreminis padažas suteikia patiekalui ypatingo švelnumo, puikiai dera su miško grybais ir makaronais. Rekomenduoju! Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir jame apkepkite voveraites ir svogūnus. Tada supilkite grietinėlę su prieskoniais ir vyšninius pomidorus. Kiek vėliau suberkite makaronus, išmaišykite ir troškinkite, kol bus paruošta. Prieš patiekdami patiekalą pabarstykite tarkuotu sūriu ir kapotomis žolelėmis. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kietasis sūrispagal skonį
-
Grietinėlė150 mililitrų
-
Voveraitės700 gramų
-
Petražolės1 saujelė
-
Virti makaronai500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Vyšniniai pomidorai10 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Voveraites nuplauti, didžiausius grybus galima supjaustyti. Susmulkinkite svogūną. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite svogūną ir voveraites. Kepkite 5-7 minutes.
-
2. Į keptuvę sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus. Supilkite grietinėlę ir įberkite prieskonių pagal skonį. Išmaišykite ir troškinkite uždengę ant silpnos ugnies. Troškinkite 10 minučių.
-
Reklama
-
3. Sudėkite virtus makaronus. Išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.
-
4. Patiekalą perkelkite į lėkštę ir pabarstykite smulkintu sūriu bei žolelėmis.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama