Lydeka troškinta su morkomis ir svogūnais

Lydeka troškinta su morkomis ir svogūnais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiam patiekalui mums reikia šviežios lydekos. Troškinta lydeka – klasikinis patiekalas. Ji dažnai kepama visa. Tokia forma ji man primena eršketą. Tikriausiai dėl ilgos smailios galvos. Ši žuvis puikiai tiks kaip pagrindinis patiekalas bet kokiu metu. Ji atrodo reprezentatyviai. Bet man labiau patinka kepta lydeka gabaliukais. Tai pabrėžia jos skonį, ypač su morkomis, svogūnais ir paprikomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1~2 vnt
  • Lydeka
    500 gramų
  • Miltai
    100~200 gramų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, supjaustome lydeką. Turime ją išdarinėti ir kruopščiai nuplauti. Bet jei paėmėte jau apdorotą žuvį, nedelsdami pradėkite pjaustyti.
    1. Taigi, supjaustome lydeką. Turime ją išdarinėti ir kruopščiai nuplauti. Bet jei paėmėte jau apdorotą žuvį, nedelsdami pradėkite pjaustyti.
  • Turiu 2 žuvis. Viena didesnė, kita mažesnė. Tereikia jas supjaustyti vienodais gabalėliais, kad iškeptų tolygiai.
    2. Turiu 2 žuvis. Viena didesnė, kita mažesnė. Tereikia jas supjaustyti vienodais gabalėliais, kad iškeptų tolygiai.
  • Reklama
  • Iš anksto pasūdykite ir pipiruokite žuvį. Leiskite pasimarinuoti. Tuo tarpu turime susmulkinti daržoves. Daržoves galima pjaustyti kaip n...
    3. Iš anksto pasūdykite ir pipiruokite žuvį. Leiskite pasimarinuoti. Tuo tarpu turime susmulkinti daržoves. Daržoves galima pjaustyti kaip nori, net juostelėmis, kubeliais ar apskritimais. Jos vis tiek bus iškeptos.
  • Dabar paimkime keptuvę. Žuvį apvolioju miltuose ir apkepu iki auksinės rudos spalvos.
    4. Dabar paimkime keptuvę. Žuvį apvolioju miltuose ir apkepu iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškepus žuvį, paimkite daržoves. Ant žuvies dedame daržoves. Uždenkite žuvį morkomis ir svogūnais. Pagardinkite viską dar kartą. Aš dažni...
    5. Iškepus žuvį, paimkite daržoves. Ant žuvies dedame daržoves. Uždenkite žuvį morkomis ir svogūnais. Pagardinkite viską dar kartą. Aš dažniausiai dedu pomidorų pastą ir pipirų žirnelius. Įdėkite į orkaitę.
  • Žuvis troškinama ant vidutinės ugnies apie pusantros valandos. Bet kadangi mes ją iškepėme, paruošta bus maždaug per keturiasdešimt minuč...
    6. Žuvis troškinama ant vidutinės ugnies apie pusantros valandos. Bet kadangi mes ją iškepėme, paruošta bus maždaug per keturiasdešimt minučių. To visiškai pakanka, kad viskas iškeptų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai