Lydeka tešloje
4.2 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei norite skaniai ir greitai pamaitinti savo šeimą, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Gaunasi lydeka minkšta, su traškia tešla. Į kiaušinį įdėjus majonezo, žuvis įgauna kreminį skonį. Lydeka tešloje skani ir karšta, ir šalta. Taip iškepsite ne tik lydeką, bet ir bet kokią kitą žuvį. Lydeką patiekite su bulvėmis, troškintomis ar šviežiomis daržovėmis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydeka500 gramų
-
Majonezas2 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Miltai30 gramų
-
Aliejus2 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išvalykite lydeką.
-
2. Išpjaustykite lydeką, išimkite kaulus ir nuplaukite. Filė nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais, įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite iki vientisos masės. Viską pasūdykite ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
-
4. Kiekvieną filė gabalėlį apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Lydekos gabaliukus pamerkite į majonezo tešlą. Tada vėl į miltus ir vėl į kiaušinių masę.
-
6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite lydeką ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, apie 4-5 minutes iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama