Lydeka tešloje

Lydeka tešloje

4.6 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei norite skaniai ir greitai pamaitinti savo šeimą, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Gaunasi lydeka minkšta, su traškia tešla. Į kiaušinį įdėjus majonezo, žuvis įgauna kreminį skonį. Lydeka tešloje skani ir karšta, ir šalta. Taip iškepsite ne tik lydeką, bet ir bet kokią kitą žuvį. Lydeką patiekite su bulvėmis, troškintomis ar šviežiomis daržovėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lydeka
    500 gramų
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Miltai
    30 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išvalykite lydeką.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išvalykite lydeką.
  • Išpjaustykite lydeką, išimkite kaulus ir nuplaukite. Filė nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais, įberkite druskos ir pipirų.
    2. Išpjaustykite lydeką, išimkite kaulus ir nuplaukite. Filė nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais, įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite iki vientisos masės. Viską pasūdykite ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaiš...
    3. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite iki vientisos masės. Viską pasūdykite ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
  • Kiekvieną filė gabalėlį apvoliokite miltuose.
    4. Kiekvieną filė gabalėlį apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Lydekos gabaliukus pamerkite į majonezo tešlą. Tada vėl į miltus ir vėl į kiaušinių masę.
    5. Lydekos gabaliukus pamerkite į majonezo tešlą. Tada vėl į miltus ir vėl į kiaušinių masę.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite lydeką ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, apie 4-5 minutes...
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite lydeką ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, apie 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai