Lietiniai su varške

Lietiniai su varške

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tikriausiai visi nuo vaikystės žino savo mėgstamų lietinių blynų su varške skonį. Nudžiuginkite savo artimuosius šiais nuostabiais prisiminimais! Jei naudosite gerą varškę, lietiniai gausi nuostabiai skanūs. Jei pageidaujama, į varškę galima dėti razinų ar kitų džiovintų vaisių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 stiklinė
  • Vanduo
    6 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    3 šaukštai (ištirpintas)
  • Cukrus
    1,5 šaukštai
  • Vanilinas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    ¼ arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Varškės
    450 stiklinių (varškės įdarui)
  • Cukrus
    3~5 šaukštai (varškės įdarui)
  • Sviestas
    3 šaukštai (ištirpintas, varškės įdarui)
  • Vanilinas
    1 arbatinis šaukštelis (varškės įdarui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir plakite šluotele arba blenderiu.
    1. Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir plakite šluotele arba blenderiu.
  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite šiek tiek sviesto ir padarykite plonus blynus.
    2. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite šiek tiek sviesto ir padarykite plonus blynus.
  • Reklama
  • Kai visi blynai bus paruošti. Atskirame dubenyje sumaišykite visus varškės įdarui skirtus ingredientus.
    3. Kai visi blynai bus paruošti. Atskirame dubenyje sumaišykite visus varškės įdarui skirtus ingredientus.
  • Dabar ant blyno plonu sluoksniu paskleiskite varškės masę, kaip parodyta nuotraukoje. Tada blyną susukite ir perpjaukite pusiau.
    4. Dabar ant blyno plonu sluoksniu paskleiskite varškės masę, kaip parodyta nuotraukoje. Tada blyną susukite ir perpjaukite pusiau.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir apkepkite blynus iki auksinės rudos spalvos.
    5. Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir apkepkite blynus iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai