Lietiniai su varške
5 (1 įvertinimai)
5
Porcijos
1 val.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Tikriausiai visi nuo vaikystės žino savo mėgstamų lietinių blynų su varške skonį. Nudžiuginkite savo artimuosius šiais nuostabiais prisiminimais! Jei naudosite gerą varškę, lietiniai gausi nuostabiai skanūs. Jei pageidaujama, į varškę galima dėti razinų ar kitų džiovintų vaisių.
Paskirtis: Pusryčių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktai-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1 stiklinė
-
Vanduo6 šaukštai
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sviestas3 šaukštai (ištirpintas)
-
Cukrus1,5 šaukštai
-
Vanilinas1 arbatinis šaukštelis
-
Druska¼ arbatinio šaukštelio
-
Miltai1 stiklinė
-
Varškės450 stiklinių (varškės įdarui)
-
Cukrus3~5 šaukštai (varškės įdarui)
-
Sviestas3 šaukštai (ištirpintas, varškės įdarui)
-
Vanilinas1 arbatinis šaukštelis (varškės įdarui)
Kaip pagaminti
-
1. Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir plakite šluotele arba blenderiu.
-
2. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite šiek tiek sviesto ir padarykite plonus blynus.
-
3. Kai visi blynai bus paruošti. Atskirame dubenyje sumaišykite visus varškės įdarui skirtus ingredientus.
-
4. Dabar ant blyno plonu sluoksniu paskleiskite varškės masę, kaip parodyta nuotraukoje. Tada blyną susukite ir perpjaukite pusiau.