Lietiniai su varške
5 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tikriausiai visi nuo vaikystės žino savo mėgstamų lietinių blynų su varške skonį. Nudžiuginkite savo artimuosius šiais nuostabiais prisiminimais! Jei naudosite gerą varškę, lietiniai gausi nuostabiai skanūs. Jei pageidaujama, į varškę galima dėti razinų ar kitų džiovintų vaisių.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1 stiklinė
-
Vanduo6 šaukštai
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sviestas3 šaukštai (ištirpintas)
-
Cukrus1,5 šaukštai
-
Vanilinas1 arbatinis šaukštelis
-
Druska¼ arbatinio šaukštelio
-
Miltai1 stiklinė
-
Varškės450 stiklinių (varškės įdarui)
-
Cukrus3~5 šaukštai (varškės įdarui)
-
Sviestas3 šaukštai (ištirpintas, varškės įdarui)
-
Vanilinas1 arbatinis šaukštelis (varškės įdarui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir plakite šluotele arba blenderiu.
-
2. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite šiek tiek sviesto ir padarykite plonus blynus.
-
Reklama
-
3. Kai visi blynai bus paruošti. Atskirame dubenyje sumaišykite visus varškės įdarui skirtus ingredientus.
-
4. Dabar ant blyno plonu sluoksniu paskleiskite varškės masę, kaip parodyta nuotraukoje. Tada blyną susukite ir perpjaukite pusiau.
-
Reklama
-
5. Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir apkepkite blynus iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama