Lietiniai blynai su varške ir žolelėmis

Lietiniai blynai su varške ir žolelėmis

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei nežinote, kaip naudingai ir skaniai palepinti savo šeimą ar svečius, išsikepkite skanių ir sultingų lietinių blynų su varške ir žolelėmis. Šie blynai patiks absoliučiai visiems. Šis paprastas blynų su varške ir žalumynais receptas puikiai tiks pusryčiams arba kaip užkandis šventiniam stalui ar lauke. Jei pageidaujama, įdarą taip pat galima papildyti virtu kiaušiniu arba įvairiausiais prieskoniais pagal skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    250 gramų
  • Žalumynai
    1 ryšulėlis
  • Česnakai
    1~3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis 2 vnt
  • Miltai
    350~400 gramų
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Cukrus
    1 pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norint paruošti tešlą, reikia kiaušinį sumaišyti su žiupsneliu druskos ir cukraus ir gerai išplakti. Įpilkite pieno, augalinio aliejaus i...
    1. Norint paruošti tešlą, reikia kiaušinį sumaišyti su žiupsneliu druskos ir cukraus ir gerai išplakti. Įpilkite pieno, augalinio aliejaus ir miltų. Tešla turi būti skysta ir be gabalėlių. Blynus iškepkite ir leiskite jiems šiek tiek atvėsti.
  • Kol blynai vėsta pagaminkime įdarą.
    2. Kol blynai vėsta pagaminkime įdarą.
  • Reklama
  • Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, tada susmulkinkite. Galite naudoti tiek šviežias, tiek džiovintas žoleles.
    3. Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, tada susmulkinkite. Galite naudoti tiek šviežias, tiek džiovintas žoleles.
  • Sudėkite į salotų dubenį ir suberkite per spaudą perleistą česnaką.
    4. Sudėkite į salotų dubenį ir suberkite per spaudą perleistą česnaką.
  • Reklama
  • Įpilkite varškės ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Jei reikia, šiek tiek pasūdykite ir įberkite pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite...
    5. Įpilkite varškės ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Jei reikia, šiek tiek pasūdykite ir įberkite pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite įdarą iki vientisos masės.
  • Į blyno vidurį dėkite nedidelį kiekį įdaro.
    6. Į blyno vidurį dėkite nedidelį kiekį įdaro.
  • Reklama
  • Kraštelius apvyniokite taip, kad įdaras gerai pasislėptų viduje. Blyneliai gali būti vokeliai, kvadratėliai ar bet kokios kitos jums labi...
    7. Kraštelius apvyniokite taip, kad įdaras gerai pasislėptų viduje. Blyneliai gali būti vokeliai, kvadratėliai ar bet kokios kitos jums labiausiai patinkančios formos.
  • Į keptuvę dėkite siūlę žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Šiuos blynus galima patiekti su grietinės padažu.
    8. Į keptuvę dėkite siūlę žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Šiuos blynus galima patiekti su grietinės padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai