Lęšių sriuba su šonine

Lęšių sriuba su šonine

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Apetitą kelianti, šildanti, soti ir tiesiog skani lęšių sriuba su šonine bus puikus pietų variantas visai šeimai. Tai puikus pasirinkimas meniu įvairovei! Paruoškime lengvą sultinį iš vištienos kojelių. Pridėjus šoninės sriubai suteikiamas ryškus skonis ir sodrus aromatas. Geriau naudoti rūkytą šoninę. Lęšiai sriubai suteiks ypatingos šilkinės konsistencijos ir malonaus skonio. Šią sriubą galima patiekti su duona, skrebučiais ir žolelėmis. Būtinai atkreipkite dėmesį, tai tiesiog idealus pasirinkimas norint paįvairinti savo mitybą!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    1 litras
  • Bulvės
    3 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Rūkyta šoninė
    100 gramų
  • Lęšiai
    70 gramų (geltoni)
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Vištienos kulšelės
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į puodą supilkite vandenį, sudėkite vištienos kojeles ir užvirkite, virkite 20 minučių. Į puodą suberkite lęšius ir virkite dar 20 minučių.
    2. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite vištienos kojeles ir užvirkite, virkite 20 minučių. Į puodą suberkite lęšius ir virkite dar 20 minučių.
  • Reklama
  • Po kurio laiko išimkite kojeles iš sultinio ir lęšius sutrinkite blenderiu.
    3. Po kurio laiko išimkite kojeles iš sultinio ir lęšius sutrinkite blenderiu.
  • Į puodą sudėkite pjaustytas bulves ir virkite 10 minučių.
    4. Į puodą sudėkite pjaustytas bulves ir virkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Daržoves nulupkite, svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Taip pat šoninę supjaustykite kubeliais. Daržoves ir šoninę pak...
    5. Daržoves nulupkite, svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Taip pat šoninę supjaustykite kubeliais. Daržoves ir šoninę pakepinkite 4-5 minutes, jei reikia, į keptuvę įpildami šiek tiek aliejaus.
  • Taip pat nuimkite vištienos mėsą nuo kaulų. Sudėkite į keptuvę, po minutės viską sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir bulvėmis. Įber...
    6. Taip pat nuimkite vištienos mėsą nuo kaulų. Sudėkite į keptuvę, po minutės viską sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir bulvėmis. Įberkite druskos ir pipirų, lauro lapų. Virkite sriubą dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Jei norite, į sriubą įdėkite kapotų žolelių. Išimkite lauro lapą. Sriubą sutrinkite trintuvu ir patiekite.
    7. Jei norite, į sriubą įdėkite kapotų žolelių. Išimkite lauro lapą. Sriubą sutrinkite trintuvu ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai