Lenkiška pomidorų sriuba

Lenkiška pomidorų sriuba

3 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šiandien gaminsime aromatingą, sočią, skanią lenkišką pomidorų sriubą. Sriubą galite patiekti kaip pietus visai šeimai. Sriubą galite papildyti grietine, duona ir svogūnų laiškais. Sočiam ir kvapniam sultiniui naudojame jautieną ir vištieną. Į sriubą suberkite ryžius, pomidorų padažą ir bulves. Gaunasi soti ir labai aromatinga sriuba, kurią galima patiekti vieną arba su žolelėmis ir duona.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    2 litrai
  • Jautiena
    400 gramų
  • Vištiena
    250 gramų (sparnai ir blauzdos)
  • Bulvės
    300 gramų
  • Morkos
    70 gramų
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Saldžioji paprika
    50 gramų
  • Ryžiai
    50 gramų
  • Pomidorų pasta
    80 gramų
  • Aliejus
    30 mililitrų
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį (paprika, česnako milteliai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto nustatykite sultinį, kad jis užvirtų. Sultiniui paimkite tinkamo tūrio puodą, sudėkite jautieną,...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto nustatykite sultinį, kad jis užvirtų. Sultiniui paimkite tinkamo tūrio puodą, sudėkite jautieną, bet kurią vištienos dalį, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Virkite sultinį 1,5 valandos. Kai sultinys tik užvirs, nugriebkite putas.
  • Praėjus nurodytam laikui, į sultinį įdėkite lauro lapų, druskos, pipirų.
    2. Praėjus nurodytam laikui, į sultinį įdėkite lauro lapų, druskos, pipirų.
  • Reklama
  • Išimkite jautieną iš sultinio, supjaustykite ir vėl sudėkite į puodą. Jei naudojate daugiau sparnelių, galite juos palikti sveikus, taip ...
    3. Išimkite jautieną iš sultinio, supjaustykite ir vėl sudėkite į puodą. Jei naudojate daugiau sparnelių, galite juos palikti sveikus, taip pat galite išardyti mėsą ir grąžinti į sultinį.
  • Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite dideliais gabalėliais ir supilkite į sultinį. Pridėti ryžių. Virkite ryžius ir bulves 15 mi...
    4. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite dideliais gabalėliais ir supilkite į sultinį. Pridėti ryžių. Virkite ryžius ir bulves 15 minučių.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūnus, morkas ir papriką. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Tada svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas supjausty...
    5. Nulupkite svogūnus, morkas ir papriką. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Tada svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas supjaustykite kubeliais, o papriką taip pat supjaustykite mažais kubeliais arba juostelėmis.
  • Įkaitinkite keptuvę ir supilkite šiek tiek aliejaus, suberkite daržoves ir kepkite, kol suminkštės, maišydami, 4-5 minutes. Tada įpilkite...
    6. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite šiek tiek aliejaus, suberkite daržoves ir kepkite, kol suminkštės, maišydami, 4-5 minutes. Tada įpilkite pomidorų pastos ir šiek tiek vandens arba pomidorų sulčių. Troškinkite padažą tris minutes. Jei norite, įberkite ir prieskonių – paprikos, česnako miltelių.
  • Reklama
  • Padažą supilkite į puodą ir virkite sriubą 10 minučių. Tada, jei norite, pridėkite žolelių, skonį pakoreguokite druska. Leiskite sriubai ...
    7. Padažą supilkite į puodą ir virkite sriubą 10 minučių. Tada, jei norite, pridėkite žolelių, skonį pakoreguokite druska. Leiskite sriubai šiek tiek užvirti ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai