Lavašas su lydytu sūriu ir žolelėmis
4.5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Armėniškas plonas lavašas – universali duonos rūšis. Be to, tai viena iš duonos rūšių, su kuria galima gaminti labai daug įvairių patiekalų. Ant lavašo sudėkite įdarą iš patiekalo ingredientų, tada susukite ir kepkite. Greita, paprasta, skanu! Pabandyk tai!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas armėnų plonas3 vnt
-
Lydytas sūris2 vnt
-
Petražolės10 vnt
-
Svogūnų laiškai5 vnt
-
Majonezas1 valgomasis šaukštas
-
Druska ir malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Išskleiskite lavašą, sutepkite jį šiek tiek majonezu. Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
-
Reklama
-
3. Susmulkinkite petražolių lapus, ir pabarstykite ant lavašo.
-
4. Lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išdėliokite ant lavašo. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Išilgai plačiosios pusės susukite lavašą į ritinį.
-
6. Gausime tokį ilgą vyniotinį.
-
Reklama
-
7. Toliau patogu dirbti su virtuvinėmis žirklėmis. Supjaustykite ritinį į segmentus.
-
8. Sausoje keptuvėje kiekvieną gabalėlį apkepkite iš abiejų pusių, maždaug apie 1 minutę kiekvienai pusei.
-
Reklama
-
9. Patiekite. Skanu vienas arba su arbata. Šį patiekalą galite pasiimti su savimi į iškylą, į kelią. Įdaro sudėtį galite pildyti savo nuožiūra.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama