Lavašas su lydytu sūriu ir žolelėmis

Lavašas su lydytu sūriu ir žolelėmis

4.5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Armėniškas plonas lavašas – universali duonos rūšis. Be to, tai viena iš duonos rūšių, su kuria galima gaminti labai daug įvairių patiekalų. Ant lavašo sudėkite įdarą iš patiekalo ingredientų, tada susukite ir kepkite. Greita, paprasta, skanu! Pabandyk tai!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lavašas armėnų plonas
    3 vnt
  • Lydytas sūris
    2 vnt
  • Petražolės
    10 vnt
  • Svogūnų laiškai
    5 vnt
  • Majonezas
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska ir malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Išskleiskite lavašą, sutepkite jį šiek tiek majonezu. Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
    2. Išskleiskite lavašą, sutepkite jį šiek tiek majonezu. Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.
  • Reklama
  • Susmulkinkite petražolių lapus, ir pabarstykite ant lavašo.
    3. Susmulkinkite petražolių lapus, ir pabarstykite ant lavašo.
  • Lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išdėliokite ant lavašo. Druska ir pipirai pagal skonį.
    4. Lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išdėliokite ant lavašo. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Išilgai plačiosios pusės susukite lavašą į ritinį.
    5. Išilgai plačiosios pusės susukite lavašą į ritinį.
  • Gausime tokį ilgą vyniotinį.
    6. Gausime tokį ilgą vyniotinį.
  • Reklama
  • Toliau patogu dirbti su virtuvinėmis žirklėmis. Supjaustykite ritinį į segmentus.
    7. Toliau patogu dirbti su virtuvinėmis žirklėmis. Supjaustykite ritinį į segmentus.
  • Sausoje keptuvėje kiekvieną gabalėlį apkepkite iš abiejų pusių, maždaug apie 1 minutę kiekvienai pusei.
    8. Sausoje keptuvėje kiekvieną gabalėlį apkepkite iš abiejų pusių, maždaug apie 1 minutę kiekvienai pusei.
  • Reklama
  • Patiekite. Skanu vienas arba su arbata. Šį patiekalą galite pasiimti su savimi į iškylą, į kelią. Įdaro sudėtį galite pildyti savo nuožiūra.
    9. Patiekite. Skanu vienas arba su arbata. Šį patiekalą galite pasiimti su savimi į iškylą, į kelią. Įdaro sudėtį galite pildyti savo nuožiūra.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai