Lašišos paštetas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Siūlau pasigaminti nepaprastai skanų ir apetitą keliantį lašišos paštetą. Dėl to gausite tiesiog neįtikėtiną pašteto skonį, kurio negalima lyginti su parduotuvėje pirktu. Dviejų rūšių lašišos – rūkytos ir virtos – derinys duoda nuostabų rezultatą. Paštetą būtinai papildysime kreminiu sūriu ir grietinėle, rezultatas bus nepaprastai subtilus. Šį paštetą galima patiekti ant skrebučio ar juodos duonos riekelių, juo galima įdaryti tartaletes arba įdaryti blynus. Lengvai paruošiamas receptas ir neįtikėtini rezultatai, būtinai išbandykite!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša150 gramų (šviežia)
-
Rūkyta lašiša250 gramų
-
Kreminis sūris100 gramų
-
Grietinėlė50 mililitrų (10
-
Žalumynai20 gramų (krapai ir svogūnų laiškai)
-
Citrinos sultys1~2 šaukštai
-
Malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus, paruoškite šviežią ir rūkytą žuvį.
-
2. Įdėkite šviežią lašišą į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada išvirtą žuvį perkelkite į gilų dubenį. Sudėkite gabalėliais susmulkintą rūkytą žuvį.
-
Reklama
-
3. Tada į žuvį įdėkite kreminio sūrio.
-
4. Nuplaukite krapus ir svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite. Į visus ingredientus pridėkite žolelių. Išspauskite citrinos sultis. Įberkite šiek tiek maltų pipirų.
-
Reklama
-
5. Dabar supilkite atvėsintą grietinėlę į indą su visais ingredientais.
-
6. Naudodami blenderį sutrinkite viską iki vientisos masės ir pašteto konsistencijos. Tada paragaukite ir sureguliuokite skonį.
-
Reklama
-
7. Lašišos paštetą patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama