Lašišos paštetas

Lašišos paštetas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Siūlau pasigaminti nepaprastai skanų ir apetitą keliantį lašišos paštetą. Dėl to gausite tiesiog neįtikėtiną pašteto skonį, kurio negalima lyginti su parduotuvėje pirktu. Dviejų rūšių lašišos – rūkytos ir virtos – derinys duoda nuostabų rezultatą. Paštetą būtinai papildysime kreminiu sūriu ir grietinėle, rezultatas bus nepaprastai subtilus. Šį paštetą galima patiekti ant skrebučio ar juodos duonos riekelių, juo galima įdaryti tartaletes arba įdaryti blynus. Lengvai paruošiamas receptas ir neįtikėtini rezultatai, būtinai išbandykite!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    150 gramų (šviežia)
  • Rūkyta lašiša
    250 gramų
  • Kreminis sūris
    100 gramų
  • Grietinėlė
    50 mililitrų (10
  • Žalumynai
    20 gramų (krapai ir svogūnų laiškai)
  • Citrinos sultys
    1~2 šaukštai
  • Malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus, paruoškite šviežią ir rūkytą žuvį.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus, paruoškite šviežią ir rūkytą žuvį.
  • Įdėkite šviežią lašišą į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada išvirtą žuvį perkelkite į gilų dube...
    2. Įdėkite šviežią lašišą į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada išvirtą žuvį perkelkite į gilų dubenį. Sudėkite gabalėliais susmulkintą rūkytą žuvį.
  • Reklama
  • Tada į žuvį įdėkite kreminio sūrio.
    3. Tada į žuvį įdėkite kreminio sūrio.
  • Nuplaukite krapus ir svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite. Į visus ingredientus pridėkite žolelių. Išspauskite citrinos sultis. Įber...
    4. Nuplaukite krapus ir svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite. Į visus ingredientus pridėkite žolelių. Išspauskite citrinos sultis. Įberkite šiek tiek maltų pipirų.
  • Reklama
  • Dabar supilkite atvėsintą grietinėlę į indą su visais ingredientais.
    5. Dabar supilkite atvėsintą grietinėlę į indą su visais ingredientais.
  • Naudodami blenderį sutrinkite viską iki vientisos masės ir pašteto konsistencijos. Tada paragaukite ir sureguliuokite skonį.
    6. Naudodami blenderį sutrinkite viską iki vientisos masės ir pašteto konsistencijos. Tada paragaukite ir sureguliuokite skonį.
  • Reklama
  • Lašišos paštetą patiekite. Gero apetito!
    7. Lašišos paštetą patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai