Labai lengvas ir skanus tortas

Labai lengvas ir skanus tortas

5 (3 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėgstate naminius tortus, bet negalite pasigirti išskirtiniais konditerijos gabumais? Jokiu problemu! Parodysiu kaip pasigaminti labai paprastą ir skanų tortą, kuris pradžiugins jus ir jūsų artimuosius. Kadangi kremas yra šokoladinis, biskvitas šiuo atveju yra vanilinis. Bet jei esate tikri šokolado mėgėjai, drąsiai dėkite šokolado ir į tešlą. Nebūtina torto puošti kremu per konditerinį maišelį. Beje, tarp biskvitų galite dėti sluoksnį uogų ar vaisių, taip pat, pavyzdžiui, riešutų.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Miltai
    1,5 stiklinės
  • Sviestas
    120 gramų (+ 150 gramų grietinėlėje)
  • Pienas
    70 mililitrų (+ 3~4 šaukštai grietinėlės)
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Cukraus pudra
    3 stiklinės
  • Šokoladas
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir sviestu iki purios masės. Toliau plakdami suberkite persijotus miltus, kepimo milteli...
    1. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir sviestu iki purios masės. Toliau plakdami suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, pieną ir vanilės ekstraktą.
  • Karščiui atsparią formą ištepkite aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    2. Karščiui atsparią formą ištepkite aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į formą ir dėkite į orkaitę. Kepkite 30-40 minučių iki auksinės rudos spalvos. Iškepusį biskvitą atvėsinkite ant grotelių...
    3. Supilkite tešlą į formą ir dėkite į orkaitę. Kepkite 30-40 minučių iki auksinės rudos spalvos. Iškepusį biskvitą atvėsinkite ant grotelių ir perpjaukite per pusę.
  • Kremui paruošti minkštą sviestą ištrinkite su cukraus pudra. Įpilkite šiek tiek pieno, vanilės ekstrakto ir ištirpinto šokolado.
    4. Kremui paruošti minkštą sviestą ištrinkite su cukraus pudra. Įpilkite šiek tiek pieno, vanilės ekstrakto ir ištirpinto šokolado.
  • Reklama
  • Pirma biskvitą ištepkite kremu.
    5. Pirma biskvitą ištepkite kremu.
  • Ant viršaus dėkite antrą biskvitą. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu.
    6. Ant viršaus dėkite antrą biskvitą. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu.
  • Reklama
  • Likusią kremo dalį ant torto galima dėti per konditerinį maišelį su antgaliu.
    7. Likusią kremo dalį ant torto galima dėti per konditerinį maišelį su antgaliu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai