Kuskusas su vištiena ir daržovėmis

Kuskusas su vištiena ir daržovėmis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei norite skaniai pavaišinti artimuosius ir patiekalą padaryti įdomų, gaminkite kuskusą su daržovėmis ir vištiena. Ir viskas paruošiama paprastai ir gana greitai. Jei norite, kad kuskusas būtų trapus, nemaišykite jo dažnai. Jį taip pat galima virti atskirai dvigubame katile, o prieš patiekiant sumaišyti su virtomis daržovėmis ir vištiena. Galite naudoti bet kurią vištienos dalį ir pridėti arba pakeisti daržovių pagal savo skonį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    500 gramų
  • Kuskusas
    1 stiklinė
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Salierų lapkočiai
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Vanduo
    4 puodeliai (karštas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite daržoves.
    1. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves.
  • Vištieną supjaustykite gabalėliais ir apkepkite karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių.
    2. Vištieną supjaustykite gabalėliais ir apkepkite karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių.
  • Reklama
  • Į vištieną sudėkite susmulkintą svogūną.
    3. Į vištieną sudėkite susmulkintą svogūną.
  • Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir vištiena. Viską kepkite ant vidutinės ugnies 7...
    4. Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir vištiena. Viską kepkite ant vidutinės ugnies 7-10 minučių, uždengę.
  • Reklama
  • Nupjaukite paprikos stiebą ir išimkite sėklas. Supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę, išmaišykite.
    5. Nupjaukite paprikos stiebą ir išimkite sėklas. Supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę, išmaišykite.
  • Salierą supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Druska, pipirai, sumaišyti ir troškinti dar 15 minučių po dangčiu.
    6. Salierą supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Druska, pipirai, sumaišyti ir troškinti dar 15 minučių po dangčiu.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite kuskusą, išmaišykite ir užpilkite verdančiu vandeniu.
    7. Į keptuvę supilkite kuskusą, išmaišykite ir užpilkite verdančiu vandeniu.
  • Uždarykite keptuvę dangčiu ir padėkite ant minimalios ugnies. Virkite 4 minutes. Tada išjunkite ugnį ir neatidarę leiskite indui pastovėt...
    8. Uždarykite keptuvę dangčiu ir padėkite ant minimalios ugnies. Virkite 4 minutes. Tada išjunkite ugnį ir neatidarę leiskite indui pastovėti dar 5 minutes, tada išmaišykite. Jei vanduo nesusigėrė, uždarykite ir palikite dar pastovėti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai