Krilių mėsos salotos
5 (1 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Jūros gėrybių mėgėjams šios salotos bus Dievo dovana. Tai skanu, maistinga ir labai sveika. Krilių mėsa prekybos centruose parduodama konservų pavidalu, tad rasti ją nėra taip sunku. Padažui taip pat reikės sūrio, kukurūzų, česnako, svogūnų ir majonezo. Salotos taps jūsų mėgstamiausiomis dėl prieinamų ingredientų ir lengvo paruošimo. Krilių mėsoje gausu sveikų baltymų, jodo ir kitų vitaminų.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# VaisiaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Krilių mėsa1 vnt (stiklainis)
- 
													Sūris200 gramų
- 
													Česnakai1 skiltelė
- 
													Konservuoti kukurūzai1 vnt
- 
													Svogūnai1 vnt
- 
													Majonezas250 gramų
- 
													Obuolys1 vnt
- 
													Žalumynai1 krūva
- 
													Druskapagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Krilių mėsą iš indelio perkelkite į lėkštę. 1. Krilių mėsą iš indelio perkelkite į lėkštę.
- 
                                                     2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, sūrį smulkiai sutarkuokite, nulupkite česnaką ir pertrinkite per spaudą. 2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, sūrį smulkiai sutarkuokite, nulupkite česnaką ir pertrinkite per spaudą.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Obuolį nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. 3. Obuolį nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
- 
                                                     4. Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia krilių mėsą atsargiai išdėliokite ant lėkštės, tada sluoksnį patepkite majonezu. 4. Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia krilių mėsą atsargiai išdėliokite ant lėkštės, tada sluoksnį patepkite majonezu.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Po to dėkite svogūną ir kukurūzus, vėl aptepkite majonezu, dėkite tarkuotą sūrį ir česnaką, druską ir patepkite majonezu. Viską ant viršaus pabarstykite sūriu. 5. Po to dėkite svogūną ir kukurūzus, vėl aptepkite majonezu, dėkite tarkuotą sūrį ir česnaką, druską ir patepkite majonezu. Viską ant viršaus pabarstykite sūriu.
- 
                                                     6. Salotoms papuošti naudokite obuolį, kukurūzus ir žalumynus. Užpilame salotas ir patiekiame į stalą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Salotoms papuošti naudokite obuolį, kukurūzus ir žalumynus. Užpilame salotas ir patiekiame į stalą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















