Krilių mėsos salotos

Krilių mėsos salotos

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jūros gėrybių mėgėjams šios salotos bus Dievo dovana. Tai skanu, maistinga ir labai sveika. Krilių mėsa prekybos centruose parduodama konservų pavidalu, tad rasti ją nėra taip sunku. Padažui taip pat reikės sūrio, kukurūzų, česnako, svogūnų ir majonezo. Salotos taps jūsų mėgstamiausiomis dėl prieinamų ingredientų ir lengvo paruošimo. Krilių mėsoje gausu sveikų baltymų, jodo ir kitų vitaminų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krilių mėsa
    1 vnt (stiklainis)
  • Sūris
    200 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Konservuoti kukurūzai
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Majonezas
    250 gramų
  • Obuolys
    1 vnt
  • Žalumynai
    1 krūva
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Krilių mėsą iš indelio perkelkite į lėkštę.
    1. Krilių mėsą iš indelio perkelkite į lėkštę.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, sūrį smulkiai sutarkuokite, nulupkite česnaką ir pertrinkite per spaudą.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, sūrį smulkiai sutarkuokite, nulupkite česnaką ir pertrinkite per spaudą.
  • Reklama
  • Obuolį nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Obuolį nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia krilių mėsą atsargiai išdėliokite ant lėkštės, tada sluoksnį patepkite majonezu.
    4. Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia krilių mėsą atsargiai išdėliokite ant lėkštės, tada sluoksnį patepkite majonezu.
  • Reklama
  • Po to dėkite svogūną ir kukurūzus, vėl aptepkite majonezu, dėkite tarkuotą sūrį ir česnaką, druską ir patepkite majonezu. Viską ant virša...
    5. Po to dėkite svogūną ir kukurūzus, vėl aptepkite majonezu, dėkite tarkuotą sūrį ir česnaką, druską ir patepkite majonezu. Viską ant viršaus pabarstykite sūriu.
  • Salotoms papuošti naudokite obuolį, kukurūzus ir žalumynus. Užpilame salotas ir patiekiame į stalą.
    6. Salotoms papuošti naudokite obuolį, kukurūzus ir žalumynus. Užpilame salotas ir patiekiame į stalą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai