Krienai su obuoliais žiemai
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
25 min.
Apie receptą
Dažniausiai krienai ruošiami kaip priedas prie pomidorų ar prie alkoholinių gėrimų. Noriu pasiūlyti subtilaus skonio įdomios užtepėlės variantą, kuri paruošiama per kelias minutes. Atsižvelgiant į tai, kad ruošinys bus sunaudotas mažais kiekiais, jis turi būti išdėstytas mažuose stiklainiuose. Yra tokio paties ruošinio variantas, kuris laikomas šaldiklyje. Būtinai išbandykite!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krieno šaknis50 gramų
-
Obuoliai2 vnt
-
Actas 9%1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas. Įdėkite į stiklinį dubenį ir mikrobangų krosnelę. Esant didžiausiai galiai, virkite obuolius 2 kartus po 2 minutes su maišymo intervalu.
-
Reklama
-
3. Obuoliai turi būti minkšti ir lengvai trinami.
-
4. Krieno šaknį nuplaukite, nulupkite, smulkiai sutarkuokite.
-
Reklama
-
5. Į maišytuvo dubenį sudėkite obuolius, tarkuotą krieno šaknį, druską, cukrų ir actą.
-
6. Impulsiniu režimu susmulkinkite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Perkelkite ruošinį į švarius stiklainius, uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
-
8. Iš nurodyto ingredientų kiekio gavosi vienas 0,2 litro stiklainis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama