Kreminis padažas kaip Ikea
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Patiekiamą „Ikea“ kreminį padažą lengva pasigaminti namuose. Jums nereikės daug laiko ir produktų. Šis padažas dažniausiai patiekiamas su mėsos kukuliais, bet puikiai tiks prie daržovių ir tiesiog mėsos, su juo galima kepti troškinius. Kuo didesnis grietinėlės procentas, tuo padažas bus minkštesnis ir skanesnis. Į miltų masę sultinį ir grietinėlę būtinai supilkite nedidelėmis dalimis, kaskart gerai išmaišydami. Priešingu atveju masė bus su gabalėliais, kuriuos bus sunku sutrinti rankiniu būdu.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinėlė150 mililitrų (20% riebumo)
-
Mėsos sultinys300 mililitrų
-
Kvietiniai miltai30 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Sudėkite sviestą į puodą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite miltus ir greitai išmaišykite iki vientisos masės. Kepkite ant silpnos ugnies 1-2 minutes.
-
Reklama
-
3. Visą laiką maišydami mažomis porcijomis supilkite mėsos sultinį. Išmaišykite ir kaitinkite iki pirmųjų burbuliukų.
-
4. Toliau maišydami padažą, supilkite grietinėlę ir druską.
-
Reklama
-
5. Maišydami užvirinkite padažą, virkite, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
-
6. Kreminis padažas kaip Ikea yra paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama