Kreminė žiedinių kopūstų sriuba
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tiršta ir sodri kreminė sriuba suteiks šansų bet kuriai daržovių sriubai. Ir visa tai dėka nuostabiai subtilios tekstūros ir neįtikėtino aromato. Rekomenduoju visiems, kurie mėgsta žiedinius kopūstus. Sužinokite, kaip namuose pasigaminti kreminę žiedinių kopūstų sriubą. Galite naudoti šviežią arba šaldytą kalafiorą, žodžiu, tą, kurį rasite artimiausiame turguje ar namuose. Sriubos konsistencija priklauso nuo sultinio, šį momentą galima reguliuoti savarankiškai. Laimingo gaminimo!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žiediniai kopūstai1 kilogramas
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Bulvės2 vnt
-
Sultinys1,5 litro
-
Alyvuogių aliejus50 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Pienas200 mililitrų
-
Skrebučiaipagal skonį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat susmulkinkite svogūną ir česnaką.
-
2. Puode ištirpinkite sviestą ir taip pat supilkite alyvuogių aliejų.
-
Reklama
-
3. Į puodą sudėkite bulves, svogūną ir česnaką. Kepkite, kol svogūnas taps skaidrus.
-
4. Žiedinį kopūstą padalinkite į žiedynus ir supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Į puodą suberkite žiedinius kopūstus.
-
6. Supilkite šiltą sultinį.
-
Reklama
-
7. Virkite, kol išvirs bulvės ir kopūstai. Tada nukelkite puodą nuo viryklės ir supilkite pieną. Taip pat suberkite tarkuotą sūrį. Naudodami blenderį, sriubą paverskite kremine mase.
-
8. Sriubą patiekite su skrebučiais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama