Kreminė žiedinių kopūstų sriuba

Kreminė žiedinių kopūstų sriuba

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tiršta ir sodri kreminė sriuba suteiks šansų bet kuriai daržovių sriubai. Ir visa tai dėka nuostabiai subtilios tekstūros ir neįtikėtino aromato. Rekomenduoju visiems, kurie mėgsta žiedinius kopūstus. Sužinokite, kaip namuose pasigaminti kreminę žiedinių kopūstų sriubą. Galite naudoti šviežią arba šaldytą kalafiorą, žodžiu, tą, kurį rasite artimiausiame turguje ar namuose. Sriubos konsistencija priklauso nuo sultinio, šį momentą galima reguliuoti savarankiškai. Laimingo gaminimo!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Bulvės
    2 vnt
  • Sultinys
    1,5 litro
  • Alyvuogių aliejus
    50 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Skrebučiai
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat susmulkinkite svogūną ir česnaką.
    1. Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat susmulkinkite svogūną ir česnaką.
  • Puode ištirpinkite sviestą ir taip pat supilkite alyvuogių aliejų.
    2. Puode ištirpinkite sviestą ir taip pat supilkite alyvuogių aliejų.
  • Reklama
  • Į puodą sudėkite bulves, svogūną ir česnaką. Kepkite, kol svogūnas taps skaidrus.
    3. Į puodą sudėkite bulves, svogūną ir česnaką. Kepkite, kol svogūnas taps skaidrus.
  • Žiedinį kopūstą padalinkite į žiedynus ir supjaustykite gabalėliais.
    4. Žiedinį kopūstą padalinkite į žiedynus ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite žiedinius kopūstus.
    5. Į puodą suberkite žiedinius kopūstus.
  • Supilkite šiltą sultinį.
    6. Supilkite šiltą sultinį.
  • Reklama
  • Virkite, kol išvirs bulvės ir kopūstai. Tada nukelkite puodą nuo viryklės ir supilkite pieną. Taip pat suberkite tarkuotą sūrį. Naudodami...
    7. Virkite, kol išvirs bulvės ir kopūstai. Tada nukelkite puodą nuo viryklės ir supilkite pieną. Taip pat suberkite tarkuotą sūrį. Naudodami blenderį, sriubą paverskite kremine mase.
  • Sriubą patiekite su skrebučiais. Skanaus!
    8. Sriubą patiekite su skrebučiais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai