Kreminė morkų sriuba

Kreminė morkų sriuba

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kreminės sriubos su morkomis, šviežiu čiobreliu, medumi ir riebia grietinėle receptas. Ši ryškiai oranžinė sriuba pakels jūsų nuotaiką ir sušildys niūrią dieną. Ši kreminė sriuba yra tobulas rudens-žiemos patiekalas, lengvai virškinamas ir gardus. Morkų sriubą lengva paruošti iš ingredientų, kuriuos kiekvienas turi po ranka.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1.3 kilogramo
  • Daržovių arba vištienos sultinys
    1 litras
  • Šviežio čiobrelio šakelės
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite morkas į didelį puodą. Užpilkite pasirinktu daržovių arba vištienos sultiniu.
    1. Sudėkite morkas į didelį puodą. Užpilkite pasirinktu daržovių arba vištienos sultiniu.
  • Įdėkite porą šakelių šviežio čiobrelio. Užvirinkite sriubą ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite ant silpnos ...
    2. Įdėkite porą šakelių šviežio čiobrelio. Užvirinkite sriubą ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite ant silpnos ugnies 45 minutes–1 valandą.
  • Reklama
  • Nuimkite puodą nuo ugnies ir supilkite sriubą į trintuvą. Jei nepakanka vietos visai sriubai, sutrinkite ją dviem partijomis. Sriubą sutr...
    3. Nuimkite puodą nuo ugnies ir supilkite sriubą į trintuvą. Jei nepakanka vietos visai sriubai, sutrinkite ją dviem partijomis. Sriubą sutrinkite iki vientisos masės ir košės konsistencijos. Vietoj sriubos pilstymo į virtuvinį kombainą galite naudoti blenderį.
  • Supilkite medų ir riebią grietinėlę ir kelis kartus išmaišykite. Jei reikia, įberkite druskos. Jei sriuba atrodo per tiršta, įpilkite šie...
    4. Supilkite medų ir riebią grietinėlę ir kelis kartus išmaišykite. Jei reikia, įberkite druskos. Jei sriuba atrodo per tiršta, įpilkite šiek tiek šilto sultinio, kad ją suskystintumėte.
  • Reklama
  • Sriubą patiekite šiltą, papuoštą čiobrelio šakele, arba, jei reikia, pašildykite.
    5. Sriubą patiekite šiltą, papuoštą čiobrelio šakele, arba, jei reikia, pašildykite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai