Kreminė baltųjų pupelių sriuba

Kreminė baltųjų pupelių sriuba

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Ruošiame karšto, apetiško ir skanaus patiekalo - baltųjų pupelių kreminės sriubos - greitąją versiją. Rezultatas yra tiesiog gastronominis, skonis nuostabus, visi bus patenkinti. Subtilus ir dūminis skonis! Sriubą galite virti dviem būdais – iš anksto išvirkite pupeles, kol suminkštės, kad gerai išvirtų, arba naudokite konservuotas pupeles. Man patinka antras variantas. Pupeles atskiedžiame sultiniu, jau patiekiant naudojame keptus svogūnus ir dešrą. Tikrai pirštus apsilaižysi!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    500 gramų (konservuotos)
  • Sultinys
    200~300 mililitrų
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Rūkyta dešra
    80~100 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
  • Sausas česnakas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus pagal sąrašą. Naudokite vištienos arba mėsos sultinį.
    1. Paruoškite ingredientus pagal sąrašą. Naudokite vištienos arba mėsos sultinį.
  • Perkelkite pupeles į maisto maišytuvo dubenį.
    2. Perkelkite pupeles į maisto maišytuvo dubenį.
  • Reklama
  • Dideliu greičiu sumalkite pupeles iki kreminės masės.
    3. Dideliu greičiu sumalkite pupeles iki kreminės masės.
  • Pupeles supilkite į puodą, atskieskite sultiniu, įberkite druskos, pipirų, sauso česnako ir lauro lapą. Virkite sriubą 3-4 minutes.
    4. Pupeles supilkite į puodą, atskieskite sultiniu, įberkite druskos, pipirų, sauso česnako ir lauro lapą. Virkite sriubą 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais. Dešrą supjaustykite juostelėmis.
    5. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais. Dešrą supjaustykite juostelėmis.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir dešrą. Kepkite ingredientus 3-4 minutes.
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir dešrą. Kepkite ingredientus 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Supilkite sriubą į dubenį, suberkite dešrą ir svogūną, patiekite. Tai greitai paruošiama sriuba, kuri yra beprotiškai skani. Būtinai išba...
    7. Supilkite sriubą į dubenį, suberkite dešrą ir svogūną, patiekite. Tai greitai paruošiama sriuba, kuri yra beprotiškai skani. Būtinai išbandykite!
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai