Kreminė baltųjų pupelių sriuba
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Ruošiame karšto, apetiško ir skanaus patiekalo - baltųjų pupelių kreminės sriubos - greitąją versiją. Rezultatas yra tiesiog gastronominis, skonis nuostabus, visi bus patenkinti. Subtilus ir dūminis skonis! Sriubą galite virti dviem būdais – iš anksto išvirkite pupeles, kol suminkštės, kad gerai išvirtų, arba naudokite konservuotas pupeles. Man patinka antras variantas. Pupeles atskiedžiame sultiniu, jau patiekiant naudojame keptus svogūnus ir dešrą. Tikrai pirštus apsilaižysi!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pupelės500 gramų (konservuotos)
-
Sultinys200~300 mililitrų
-
Svogūnai70 gramų
-
Rūkyta dešra80~100 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus pagal sąrašą. Naudokite vištienos arba mėsos sultinį.
-
2. Perkelkite pupeles į maisto maišytuvo dubenį.
-
Reklama
-
3. Dideliu greičiu sumalkite pupeles iki kreminės masės.
-
4. Pupeles supilkite į puodą, atskieskite sultiniu, įberkite druskos, pipirų, sauso česnako ir lauro lapą. Virkite sriubą 3-4 minutes.
-
Reklama
-
5. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais. Dešrą supjaustykite juostelėmis.
-
6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir dešrą. Kepkite ingredientus 3-4 minutes.
-
Reklama
-
7. Supilkite sriubą į dubenį, suberkite dešrą ir svogūną, patiekite. Tai greitai paruošiama sriuba, kuri yra beprotiškai skani. Būtinai išbandykite!
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama