Kotletai orkaitėje padaže
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaip sunku atsikratyti šaldytuve esančių mėsos pusgaminių, ypač kai nėra laiko gaminti. Bet aš stengiuosi ir kartais randu nuostabių ir skanių receptų. Štai vienas iš jų. Noriu su jumis pasidalinti, kotletų padaže orkaitėje receptu. Atkreipkite dėmesį į padažą, jis gavosi labai originalus. Gaminsime iš rauginto kepto pieno ir miltų. Jo dėka patiekalas bus labai minkštas ir suteiks malonaus skonio. Maltą mėsą geriausia rinktis iš paukštienos, ji minkštesnė ir greičiau iškeps.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas600 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Riaženka2 stiklinės
-
Miltai2 šaukštai
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Džiūvėsėliai200 gramų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite jį į maltą mėsą.
-
2. Taip pat į faršą įberkite druskos, pipirų ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite ingredientus.
-
Reklama
-
3. Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
-
4. Kotletus apkepkite aliejuje keptuvėje (po porą minučių iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos).
-
Reklama
-
5. Padažą gaminkite maišydami miltus su fermentuotu keptu pienu, kol pasidarys vienalytė konsistencija.
-
6. Kotletus sudėkite į kepimo indą. Apliekite juos padažu.
-
Reklama
-
7. Kotletus kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Patiekite kotletus su žolelėmis ir papuoškite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama