Kotletai orkaitėje padaže

Kotletai orkaitėje padaže

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip sunku atsikratyti šaldytuve esančių mėsos pusgaminių, ypač kai nėra laiko gaminti. Bet aš stengiuosi ir kartais randu nuostabių ir skanių receptų. Štai vienas iš jų. Noriu su jumis pasidalinti, kotletų padaže orkaitėje receptu. Atkreipkite dėmesį į padažą, jis gavosi labai originalus. Gaminsime iš rauginto kepto pieno ir miltų. Jo dėka patiekalas bus labai minkštas ir suteiks malonaus skonio. Maltą mėsą geriausia rinktis iš paukštienos, ji minkštesnė ir greičiau iškeps.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    600 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Riaženka
    2 stiklinės
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    200 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite jį į maltą mėsą.
    1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite jį į maltą mėsą.
  • Taip pat į faršą įberkite druskos, pipirų ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite ingredientus.
    2. Taip pat į faršą įberkite druskos, pipirų ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite ingredientus.
  • Reklama
  • Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
    3. Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
  • Kotletus apkepkite aliejuje keptuvėje (po porą minučių iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos).
    4. Kotletus apkepkite aliejuje keptuvėje (po porą minučių iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos).
  • Reklama
  • Padažą gaminkite maišydami miltus su fermentuotu keptu pienu, kol pasidarys vienalytė konsistencija.
    5. Padažą gaminkite maišydami miltus su fermentuotu keptu pienu, kol pasidarys vienalytė konsistencija.
  • Kotletus sudėkite į kepimo indą. Apliekite juos padažu.
    6. Kotletus sudėkite į kepimo indą. Apliekite juos padažu.
  • Reklama
  • Kotletus kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Patiekite kotletus su žolelėmis ir papuoškite. Gero apetito!
    7. Kotletus kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Patiekite kotletus su žolelėmis ir papuoškite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai