Kopūstų vafliai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Elektrinėje vaflinėje kepti kopūstų vafliai – skanus, greitai paruošiamas ir gana originalus patiekalas. Galima sakyti, kad tai kopūstų kotletai, tačiau neįprasto dizaino. Neįtikėtinai skanius kopūstų vaflius galima kepti pusryčiams arba patiekti su karštu patiekalu per pietus. Tešlą paruošiame greitai ir paprastai, o tuomet elektrinė vaflinė viską padarys už jus. Patiekite vaflius su grietine! Skanu, paprasta ir greita!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltasis kopūstas250 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Šviežios petražolės2 vnt (šakelės)
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite kopūstų vaflių gamybai reikalingus ingredientus. Pageidautina naudoti jaunus kopūstus. Jei naudojate žiemines veisles, kopūstų lapus keletą minučių pavirkite verdančiame pasūdytame vandenyje.
-
2. Norint pagaminti vaflius, kopūstus galima smulkiai pjaustyti, sutarkuoti arba susmulkinti trintuvu. Aš naudoju paskutinį variantą. Kopūstą supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Kopūstą, žalumynus dėkite į blenderio dubenį (galite paimti tokį, koks patinka). Susmulkinkite į smulkius trupinius.
-
4. Į pjaustytus kopūstus įmuškite kiaušinių, įberkite druskos.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus ir dar minutę maišykite blenderiu, kol visi produktai susimaišys.
-
6. Tiršta kopūstų masė.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite elektrinę vaflinę, išdėliokite kopūstų tešlą, kepkite vaflius 3-4 minutes.
-
8. Taip apkepkite visus vaflius.
-
Reklama
-
9. Kopūstų vaflius patiekite karštus arba šiltus su grietine ar kitu padažu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama