Kopūstų salotos kaip valgykloje
4.3 (24 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Šviežių kopūstų ir morkų salotos – populiarus patiekalas, kurį galima rasti bet kurioje valgykloje. Jos turi savo ypatingą skonį! Sultingos, traškios ir nekaloringos salotos sužavės savo paprastumu ir skoniu! Norėdami pasigaminti kopūstus kaip valgykloje, turite žinoti keletą paslapčių! Ir tada kopūstų ir morkų salotos pasirodys minkštos, traškios, gaivios, lengvos. Salotos, nors ir labai paprastos, bet skanios, vitaminingos ir nebrangios.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai1 kilogramas
-
Morkos1 vnt
-
Actas2 šaukštai
-
Saulėgrąžų aliejus2 šaukštai
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Kopūstą susmulkinkite ilgomis juostelėmis. Sudėkite į puodą storu dugnu.
-
Reklama
-
3. Kopūstą pasūdykite ir lengvai paspauskite rankomis, išskirs šiek tiek sulčių.
-
4. Į puodą įpilkite acto, išmaišykite. Uždėkite ant stiprios ugnies ir nuolat maišydami kaitinkite 2-3 minutes. Kopūstas šiek tiek susitrauks.
-
Reklama
-
5. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
-
6. Perkelkite kopūstą į gilų salotų dubenį ir į jį suberkite tarkuotas morkas.
-
Reklama
-
7. Įpilkite cukraus ir aliejaus, gerai išmaišykite.
-
8. Salotos nuostabiai skanios. Prieš patiekiant, reikia valandą palaikyti šaldytuve, kad persigertų padažu.
-
Reklama
-
9. Kopūstų ir morkų salotos yra paruoštos. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (24 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama