Kopūstų, ridikėlių ir agurkų salotos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Tai tikrai pavasariškos salotos: ryškios, sultingos ir šviežios! Puikus traškių kopūstų, aromatingų agurkų ir pikantiškų ridikėlių derinys. Šiam receptui geriausiai tinka jauni baltieji kopūstai, arba galite juos pakeisti pekino kopūstais. Ir aš jums išsamiau papasakosiu, kaip paruošti salotas iš kopūstų, ridikėlių ir agurkų, esančiame žingsnis po žingsnio aprašyme.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltasis kopūstas400 gramų
-
Ridikėliai150~200 gramų
-
Agurkas1 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Alyvuogių aliejus1~2 šaukštai
-
Citrinos sultys1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Cukrus1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Smulkiai supjaustykite kopūstą, įberkite druskos ir cukraus. Sutrinkite rankomis, kad kopūstai taptų minkštesni ir sultingesni.
-
Reklama
-
3. Agurkus ir ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais.
-
4. Smulkiai supjaustykite krapus. Sumaišykite visus ingredientus, pagardinkite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Pabaigoje dar kartą gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kopūstų, ridikėlių ir agurkų salotos paruoštos, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama