Kopūstai su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Kopūstai su svogūnais yra geras lengvas užkandis. Paruošti netrunka ilgai ir visada tinka prie bet kokių patiekalų. Galima laikyti kelias dienas, o su laiku tampa dar skanesnės. Kad kopūstai ir svogūnai būtų skanūs, būtinai išbandykite marinatą, kurį reikia pasigaminti pagal savo skonį. Aš pasiūliau savo versiją, bet galbūt norėtumėte ką nors joje pakeisti. Būtų gerai, kol marinuosis kopūstą su kažkuo sunkiu nuspausti - išeis dar geriau. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti kopūstus su svogūnais. Sėkmės!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstas500 gramų
-
Svogūnai200 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Porai1 vnt (dekoravimui)
-
Saulėgrąžų aliejus100 mililitrų
-
Cukrus50 gramų
-
Druska1 šaukštas
-
Aitriosios paprikos1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą nuplaukite, supjaustykite ir sutrinkite rankomis.
-
2. Susmulkinkite svogūną ir morką.
-
Reklama
-
3. Paruoškite marinatą: į 100 g šilto vandens įpilkite cukraus, druskos, pipirų, acto ir aliejaus.
-
4. Susmulkinkite porą.
-
Reklama
-
5. Supilkite marinatą ant kopūstų, svogūnų ir morkų. Gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių. Prieš patiekdami papuoškite porais. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama