Kopūstai su svogūnais

Kopūstai su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Kopūstai su svogūnais yra geras lengvas užkandis. Paruošti netrunka ilgai ir visada tinka prie bet kokių patiekalų. Galima laikyti kelias dienas, o su laiku tampa dar skanesnės. Kad kopūstai ir svogūnai būtų skanūs, būtinai išbandykite marinatą, kurį reikia pasigaminti pagal savo skonį. Aš pasiūliau savo versiją, bet galbūt norėtumėte ką nors joje pakeisti. Būtų gerai, kol marinuosis kopūstą su kažkuo sunkiu nuspausti - išeis dar geriau. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti kopūstus su svogūnais. Sėkmės!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstas
    500 gramų
  • Svogūnai
    200 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Porai
    1 vnt (dekoravimui)
  • Saulėgrąžų aliejus
    100 mililitrų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Druska
    1 šaukštas
  • Aitriosios paprikos
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kopūstą nuplaukite, supjaustykite ir sutrinkite rankomis.
    1. Kopūstą nuplaukite, supjaustykite ir sutrinkite rankomis.
  • Susmulkinkite svogūną ir morką.
    2. Susmulkinkite svogūną ir morką.
  • Reklama
  • Paruoškite marinatą: į 100 g šilto vandens įpilkite cukraus, druskos, pipirų, acto ir aliejaus.
    3. Paruoškite marinatą: į 100 g šilto vandens įpilkite cukraus, druskos, pipirų, acto ir aliejaus.
  • Susmulkinkite porą.
    4. Susmulkinkite porą.
  • Reklama
  • Supilkite marinatą ant kopūstų, svogūnų ir morkų. Gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių. Prieš patiekdami papuoškite porais. Gero apet...
    5. Supilkite marinatą ant kopūstų, svogūnų ir morkų. Gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių. Prieš patiekdami papuoškite porais. Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai