Kopūstai su mėsa

Kopūstai su mėsa

5 (2 įvertinimai)

7

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Šiame recepte papasakosiu, kaip pasigaminti šviežių kopūstų su mėsa. Norėdami tai padaryti, mums reikia švelnių ir šviežių baltųjų kopūstų. Geri kopūstai yra raktas į sėkmę. Dar viena mėsos kepimo paslaptis yra tai, kaip jūs pasirenkate mėsą. Patartina vartoti kiaulieną, nes su ja patiekalas gausis švelnesnis ir sotesnis. Geriausia dalis bus kaklas, tačiau galima naudoti ir kitas dalis. Svarbiausia, kad mėsa būtų šviežia!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Kopūstai
    1 vnt (maža galva)
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    150 gramų
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapas
    3 vnt
  • Kaip pagaminti
  • Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Gilią keptuvę ištepkite aliejumi, padėkite ant vidutinės ugnies. Mėsą dėkite į karštą ...
    1. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Gilią keptuvę ištepkite aliejumi, padėkite ant vidutinės ugnies. Mėsą dėkite į karštą keptuvę ir kepkite, kol išgaruos skystis.
  • Susmulkinkite morkas ir svogūnus. Kitoje keptuvėje pakepinkite tarkuotas morkas su smulkiai pjaustytais svogūnais. Tada supilkite šį miši...
    2. Susmulkinkite morkas ir svogūnus. Kitoje keptuvėje pakepinkite tarkuotas morkas su smulkiai pjaustytais svogūnais. Tada supilkite šį mišinį į keptuvę su mėsą.
  • Kopūstą susmulkinkite kvadratėliais. Sudėkite į keptuvę su mėsa. Pabarstykite druska ir prieskoniais pagal skonį. Visus ingredientus gera...
    3. Kopūstą susmulkinkite kvadratėliais. Sudėkite į keptuvę su mėsa. Pabarstykite druska ir prieskoniais pagal skonį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
  • Smulkiai supjaustykite pomidorus ir česnaką. Atskiroje keptuvėje kepkite 10 minučių. Įpilkite pomidorų pastos, lauro lapų, šiek tiek vand...
    4. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir česnaką. Atskiroje keptuvėje kepkite 10 minučių. Įpilkite pomidorų pastos, lauro lapų, šiek tiek vandens ir cukraus. Kai mišinys užvirs, išimkite lauro lapą.
  • Šiuo daržovių padažu užpilkite kopūstus su mėsa, išmaišykite. Uždengiame dangčiu. Uždedame minimalią ugnį ir troškiname dar 15 minučių.
    5. Šiuo daržovių padažu užpilkite kopūstus su mėsa, išmaišykite. Uždengiame dangčiu. Uždedame minimalią ugnį ir troškiname dar 15 minučių.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai