Kopūstai su mėsa
5 (2 įvertinimai)
7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šiame recepte papasakosiu, kaip pasigaminti šviežių kopūstų su mėsa. Norėdami tai padaryti, mums reikia švelnių ir šviežių baltųjų kopūstų. Geri kopūstai yra raktas į sėkmę. Dar viena mėsos kepimo paslaptis yra tai, kaip jūs pasirenkate mėsą. Patartina vartoti kiaulieną, nes su ja patiekalas gausis švelnesnis ir sotesnis. Geriausia dalis bus kaklas, tačiau galima naudoti ir kitas dalis. Svarbiausia, kad mėsa būtų šviežia!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Kopūstai1 vnt (maža galva)
-
Pomidorai2 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Pomidorų pasta150 gramų
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Lauro lapas3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Gilią keptuvę ištepkite aliejumi, padėkite ant vidutinės ugnies. Mėsą dėkite į karštą keptuvę ir kepkite, kol išgaruos skystis.
-
2. Susmulkinkite morkas ir svogūnus. Kitoje keptuvėje pakepinkite tarkuotas morkas su smulkiai pjaustytais svogūnais. Tada supilkite šį mišinį į keptuvę su mėsą.
-
Reklama
-
3. Kopūstą susmulkinkite kvadratėliais. Sudėkite į keptuvę su mėsa. Pabarstykite druska ir prieskoniais pagal skonį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
-
4. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir česnaką. Atskiroje keptuvėje kepkite 10 minučių. Įpilkite pomidorų pastos, lauro lapų, šiek tiek vandens ir cukraus. Kai mišinys užvirs, išimkite lauro lapą.
-
Reklama
-
5. Šiuo daržovių padažu užpilkite kopūstus su mėsa, išmaišykite. Uždengiame dangčiu. Uždedame minimalią ugnį ir troškiname dar 15 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama