Koldūnai su bulvėmis ir raugintais kopūstais

Koldūnai su bulvėmis ir raugintais kopūstais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Rauginti kopūstai gali būti naudojami ne tik kaip užkandis, iš jų galite gaminti skanias salotas, pirmąjį patiekalą ar garnyrą. Ir aš jums papasakosiu, kaip virti koldūnus su bulvėmis ir raugintais kopūstais. Kopūstus galite raugti prieš gaminant arba naudoti jau seniai turimus. Šiandien kopūstus naudosime ruošdami koldūnų įdarą. Kopūstus galite maišyti su malta mėsa ar kitomis daržovėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    0.5 kilogramo
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Rauginti kopūstai
    400 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Miltai
    2.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Trynys
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, tada įpilkite vandens ir uždėkite ant ugnies, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės.
    1. Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, tada įpilkite vandens ir uždėkite ant ugnies, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės.
  • Nuo virtų bulvių nupilkite vandenį, suberkite nuplautus ir susmulkintus raugintus kopūstus, alyvuogių aliejų (1 valgomasis šaukštas), dru...
    2. Nuo virtų bulvių nupilkite vandenį, suberkite nuplautus ir susmulkintus raugintus kopūstus, alyvuogių aliejų (1 valgomasis šaukštas), druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Įdarą gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu arba plėvele ir atidėkite į šalį.
    3. Įdarą gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu arba plėvele ir atidėkite į šalį.
  • Miltus persijokite į dubenį, įmuškite  visą kiaušinį ir trynį, taip pat grietinę, kepimo miltelius, druską.
    4. Miltus persijokite į dubenį, įmuškite visą kiaušinį ir trynį, taip pat grietinę, kepimo miltelius, druską.
  • Reklama
  • Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą, palikite 5-10 minučių.
    5. Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą, palikite 5-10 minučių.
  • Tešlą padalinkite į dalis, kiekvieną iškočiokite plonu sluoksniu.
    6. Tešlą padalinkite į dalis, kiekvieną iškočiokite plonu sluoksniu.
  • Reklama
  • Naudodami pjaustytuvus arba įprastą stiklinę išpjaukite apskritimus.
    7. Naudodami pjaustytuvus arba įprastą stiklinę išpjaukite apskritimus.
  • Į kiekvieno vidurį dėkite po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, kad būtų lengviau užsandarinti kraštus.
    8. Į kiekvieno vidurį dėkite po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, kad būtų lengviau užsandarinti kraštus.
  • Reklama
  • Atsargiai suimkite visus kraštus, kad gaminant įdaras neiškristų. Virti koldūnus pasūdytame vandenyje, kol išvirs.
    9. Atsargiai suimkite visus kraštus, kad gaminant įdaras neiškristų. Virti koldūnus pasūdytame vandenyje, kol išvirs.
  • Svogūną nulupkite ir pakepinkite karštoje keptuvėje su likusiu šaukštu alyvuogių aliejaus.
    10. Svogūną nulupkite ir pakepinkite karštoje keptuvėje su likusiu šaukštu alyvuogių aliejaus.
  • Reklama
  • Koldūnus sumaišykite su pakepintais svogūnais ir iškart patiekite.
    11. Koldūnus sumaišykite su pakepintais svogūnais ir iškart patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai