Klasikiniai barščiai su česnaku

Klasikiniai barščiai su česnaku

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Šiandien ruošiame klasikinius barščius su česnakais – jie nepaprastai skanūs ir labai sotūs. Barščiai, ir net su mėsa, su kvapniu užpilu – tobula vakarienė visai šeimai! Žinoma, receptui renkamės pačias šviežiausias daržoves, būtinai pasiimkite saldžiąsias paprikas ir skanų pomidorą. Galite naudoti bet kokią mėsą, aš turiu kiaulienos su kaulais. Paruoštus barščius galite patiekti su grietine, juodos duonos rieke, krienais ir šonine. Kiekviena šeimininkė turi savo firminį barščių receptą, bet aš siūlau savo variantą, tikiu, kad patiks!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    2,2 litro
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Bulvės
    3~4 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Burokėliai
    1 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Kopūstai
    250 gramų
  • Kiauliena
    400~500 gramų
  • Česnakai
    15 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Paruoškite puodą, į jį įdėkite mėsos gabalėlį, vieną nuluptą svogūną ir morkas. Į keptuvę supilkite šiltą vandenį, uždėkite ant ugnies, v...
    2. Paruoškite puodą, į jį įdėkite mėsos gabalėlį, vieną nuluptą svogūną ir morkas. Į keptuvę supilkite šiltą vandenį, uždėkite ant ugnies, virkite 60-70 minučių nuo užvirimo momento, būtinai pašalinkite putas.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Bulves perkelkite į paruoštą sultinį. Morkas ir svogūnus jau galima išimti, tegu...
    3. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Bulves perkelkite į paruoštą sultinį. Morkas ir svogūnus jau galima išimti, tegul mėsa dar verda. Bulves virkite sultinyje 20 minučių.
  • Paruoškite daržoves – nulupkite morkas, svogūnus ir burokėlius. Svogūną supjaustykite kubeliais, burokėlius ir morkas sutarkuokite.
    4. Paruoškite daržoves – nulupkite morkas, svogūnus ir burokėlius. Svogūną supjaustykite kubeliais, burokėlius ir morkas sutarkuokite.
  • Reklama
  • Susmulkintą saldžiąją papriką perkelkite į maišytuvą, sudėkite pomidorą ir pomidorų pastą.
    5. Susmulkintą saldžiąją papriką perkelkite į maišytuvą, sudėkite pomidorą ir pomidorų pastą.
  • Viską sumalkite dideliu greičiu.
    6. Viską sumalkite dideliu greičiu.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų, 5-7 minutes pakepinkite morkas, svogūnus ir burokėlius, retkarčiais pamaišydami. Įdėkite šiek tiek...
    7. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų, 5-7 minutes pakepinkite morkas, svogūnus ir burokėlius, retkarčiais pamaišydami. Įdėkite šiek tiek cukraus.
  • Supilkite padažą iš maišytuvo į daržoves, troškinkite 10 minučių po dangčiu.
    8. Supilkite padažą iš maišytuvo į daržoves, troškinkite 10 minučių po dangčiu.
  • Reklama
  • Tuo tarpu susmulkinkite kopūstą.
    9. Tuo tarpu susmulkinkite kopūstą.
  • Išimkite mėsą iš puodo, stambiai supjaustykite ir grąžinkite į puodą. Nulupkite česnaką, perspauskite spaudą ir sudėkite į puodą kartu su...
    10. Išimkite mėsą iš puodo, stambiai supjaustykite ir grąžinkite į puodą. Nulupkite česnaką, perspauskite spaudą ir sudėkite į puodą kartu su padažu ir kopūstais.
  • Reklama
  • Pagardinkite barščius prieskoniais, įdėkite lauro lapelį. Virkite barščius 10 minučių, tada patiekite.
    11. Pagardinkite barščius prieskoniais, įdėkite lauro lapelį. Virkite barščius 10 minučių, tada patiekite.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai