Klasikinės įdarytos paprikos
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti klasikines įdarytas paprikas. Šis gaminimo būdas apima ryžių ir mėsos naudojimą kaip įdarą. Tiks kiaulienos arba jautienos faršas. Kiekvieni pietūs skirtingi. Ir šis pietų variantas yra tikrai karališkas! Įdarytos paprikos turi nuostabų skonį, todėl jos turi būti mylimos kiekvienuose namuose. Daržovės sugeria malonų mėsos aromatą ir yra tiesiog stebuklingos!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos2 vnt
-
Grietinė3 šaukštai
-
Malta kiauliena500 gramų
-
Pomidorų sultys1 litras
-
Svogūnai1 vnt
-
Malti juodieji pipirai3 žiupsniai
-
Saldžiosios paprikos8 vnt
-
Ilgagrūdžiai ryžiai0.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite. Morkas sutarkuokite, o svogūnus tiesiog smulkiai supjaustykite peiliu. Toliau kepkite daržoves keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
-
2. Ryžius nuplaukite ir įpilkite puodelį vandens (200 ml), tada sumažinkite šilumą. Virkite 20 minučių, įberdami druskos. Tada sumaišykite ryžius su daržovėmis ir malta mėsa.
-
Reklama
-
3. Paprikas nuplaukite ir nupjaukite nugarėlę. Nuimame dangtelius ir į kiekvienos paprikos vidų dedame įdarą. Kemšame gerai, negailėdami.
-
4. Į puodą supilkite aliejų kepimui ir sudėkite įdarytas daržoves. Sumaišykite grietinę su pomidorų sultimis ir supilkite šį užpilą į puodą su paprikomis.
-
Reklama
-
5. Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį. Paprikos verdamos po dangčiu ant silpnos ugnies 45 minutes. Įdedame druskos likus 2 minutėms iki paruošimo. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama