Klasikinė daržovių sriuba
5 (5 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								40 min.
						Apie receptą
Pažvelkime, kaip paruošti skanią klasikinę daržovių sriubą. Žiemos sezonu naudokite šaldytus daržovių mišinius. Daržovių sriubą galite pagardinti sviestu, į kiekvieną lėkštę įdėkite po gabalėlį sviesto ir šakelę žolelių. Kad sriuba turėtų apetitą sukeliantį skaidrų sultinį, virkite ją ant silpnos ugnies. Sėkmės ir skanaus!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Vanduo2,5 L.
- 
													Bulvės3 vnt.
- 
													Svogūnas1 vnt.
- 
													Morkos1 vnt.
- 
													Pomidoras1 vnt.
- 
													Žiediniai kopūstai200 g.
- 
													Žalieji žirniai70 g.
- 
													Krapai1 rišulėlis
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Sviestaspagal skonį (porcijomis)
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    Paruoškite daržoves sriubai. Viską nuplaukite ir išvalykite. Užvirti vandenį. Pagal skonį pagardinkite druska. Būtinai nuimkite pomidorų žievelę.
- 
                                                    Smulkiai supjaustykite svogūnus, morkas ir bulves. Įdėkite juos pirmiausia į verdantį vandenį, virkite 15 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                    Išardykite žiedinius kopūstus į mažus žiedynus. Nuluptą pomidorą supjaustykite kubeliais, susmulkinkite krapus.
- 
                                                    Po 15 minučių į sriubą įpilkite žiedinių kopūstų, žirnių ir pomidorų. Verdame dar 10 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                    Pagardinkite sriubą žolelėmis, tada išjunkite. Leiskite jam užvirti 10-15 minučių - ir patiekite su sviestu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama



















