Klasikinė daržovių sriuba

Klasikinė daržovių sriuba

5 (5 įvertinimai)

8 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pažvelkime, kaip paruošti skanią klasikinę daržovių sriubą. Žiemos sezonu naudokite šaldytus daržovių mišinius. Daržovių sriubą galite pagardinti sviestu, į kiekvieną lėkštę įdėkite po gabalėlį sviesto ir šakelę žolelių. Kad sriuba turėtų apetitą sukeliantį skaidrų sultinį, virkite ją ant silpnos ugnies. Sėkmės ir skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    2,5 L.
  • Bulvės
    3 vnt.
  • Svogūnas
    1 vnt.
  • Morkos
    1 vnt.
  • Pomidoras
    1 vnt.
  • Žiediniai kopūstai
    200 g.
  • Žalieji žirniai
    70 g.
  • Krapai
    1 rišulėlis
  • Druska
    pagal skonį
  • Sviestas
    pagal skonį (porcijomis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite daržoves sriubai. Viską nuplaukite ir išvalykite. Užvirti vandenį. Pagal skonį pagardinkite druska. Būtinai nuimkite pomidorų žievelę.
  • Smulkiai supjaustykite svogūnus, morkas ir bulves. Įdėkite juos pirmiausia į verdantį vandenį, virkite 15 minučių.
  • Reklama
  • Išardykite žiedinius kopūstus į mažus žiedynus. Nuluptą pomidorą supjaustykite kubeliais, susmulkinkite krapus.
  • Po 15 minučių į sriubą įpilkite žiedinių kopūstų, žirnių ir pomidorų. Verdame dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Pagardinkite sriubą žolelėmis, tada išjunkite. Leiskite jam užvirti 10-15 minučių - ir patiekite su sviestu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai