Klasikinė daržovių sriuba
5 (5 įvertinimai)
8 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Pažvelkime, kaip paruošti skanią klasikinę daržovių sriubą. Žiemos sezonu naudokite šaldytus daržovių mišinius. Daržovių sriubą galite pagardinti sviestu, į kiekvieną lėkštę įdėkite po gabalėlį sviesto ir šakelę žolelių. Kad sriuba turėtų apetitą sukeliantį skaidrų sultinį, virkite ją ant silpnos ugnies. Sėkmės ir skanaus!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo2,5 L.
-
Bulvės3 vnt.
-
Svogūnas1 vnt.
-
Morkos1 vnt.
-
Pomidoras1 vnt.
-
Žiediniai kopūstai200 g.
-
Žalieji žirniai70 g.
-
Krapai1 rišulėlis
-
Druskapagal skonį
-
Sviestaspagal skonį (porcijomis)
Reklama
Gaminimo eiga
-
Paruoškite daržoves sriubai. Viską nuplaukite ir išvalykite. Užvirti vandenį. Pagal skonį pagardinkite druska. Būtinai nuimkite pomidorų žievelę.
-
Smulkiai supjaustykite svogūnus, morkas ir bulves. Įdėkite juos pirmiausia į verdantį vandenį, virkite 15 minučių.
-
Reklama
-
Išardykite žiedinius kopūstus į mažus žiedynus. Nuluptą pomidorą supjaustykite kubeliais, susmulkinkite krapus.
-
Po 15 minučių į sriubą įpilkite žiedinių kopūstų, žirnių ir pomidorų. Verdame dar 10 minučių.
-
Reklama
-
Pagardinkite sriubą žolelėmis, tada išjunkite. Leiskite jam užvirti 10-15 minučių - ir patiekite su sviestu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama