Kiaulienos šnicelis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Daugelis iš mūsų yra susipažinę su šniceliu. Šis plonas apkeptos mėsos gabalas vilioja žmones savo apetitą keliančia pluta. Patiekalo kūrimo technologija yra paprasta, todėl ji prieinama kiekvienam namuose. Mano mama tiksliai žinojo, kaip kepti kiaulienos šnicelį, šiuo atžvilgiu naudoju jos receptą. Beje, kažkam labiau patinka plakti mėsą, o kažkam – ne. Dėl to kyla ginčų, tačiau patiekalo esmė nesikeičia. Svarbiausia tinkamai kepti ir nuostabiai apkepti, tada skonis bus tinkamas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos kepsnys4 vnt
-
Kiaušinis2 vnt
-
Druskapagal skoni
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Miltai75 gramų
-
Džiūvėsėliai150 gramų
-
Aliejus100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir išmuškite.
-
2. Pabarstykite kiaulieną pipirais ir druska.
-
Reklama
-
3. Kepimui paruoškite 3 atskirus dubenėlius: su išplaktais kiaušiniais, džiūvėsėliais ir miltais.
-
4. Mėsą apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Tada kiaušiniuose.
-
6. O paskui džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
7. Gilioje keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį aliejaus. Įdėkite šnicelį ten.
-
8. Mėsą apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Viskas paruošta! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama