Kiaulienos šnicelis

Kiaulienos šnicelis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Daugelis iš mūsų yra susipažinę su šniceliu. Šis plonas apkeptos mėsos gabalas vilioja žmones savo apetitą keliančia pluta. Patiekalo kūrimo technologija yra paprasta, todėl ji prieinama kiekvienam namuose. Mano mama tiksliai žinojo, kaip kepti kiaulienos šnicelį, šiuo atžvilgiu naudoju jos receptą. Beje, kažkam labiau patinka plakti mėsą, o kažkam – ne. Dėl to kyla ginčų, tačiau patiekalo esmė nesikeičia. Svarbiausia tinkamai kepti ir nuostabiai apkepti, tada skonis bus tinkamas.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kepsnys
    4 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Druska
    pagal skoni
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    75 gramų
  • Džiūvėsėliai
    150 gramų
  • Aliejus
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite ir išmuškite.
    1. Mėsą nuplaukite ir išmuškite.
  • Pabarstykite kiaulieną pipirais ir druska.
    2. Pabarstykite kiaulieną pipirais ir druska.
  • Reklama
  • Kepimui paruoškite 3 atskirus dubenėlius: su išplaktais kiaušiniais, džiūvėsėliais ir miltais.
    3. Kepimui paruoškite 3 atskirus dubenėlius: su išplaktais kiaušiniais, džiūvėsėliais ir miltais.
  • Mėsą apvoliokite miltuose.
    4. Mėsą apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Tada kiaušiniuose.
    5. Tada kiaušiniuose.
  • O paskui džiūvėsėliuose.
    6. O paskui džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Gilioje keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį aliejaus. Įdėkite šnicelį ten.
    7. Gilioje keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį aliejaus. Įdėkite šnicelį ten.
  • Mėsą apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Viskas paruošta! Gero apetito!
    8. Mėsą apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Viskas paruošta! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai