Kiaulienos pilvas svogūnų lukštuose

Kiaulienos pilvas svogūnų lukštuose

4.7 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Svogūnų lukštai – ne tik laiko patikrintas velykinių kiaušinių dažiklis. Tai nuostabu ruošiant skanią ir nepaprastai aromatingą papilvę, nuo kurios tiesiog negalite atsiplėšti. Skubu pasidalinti su jumis įdomiu ir labai šauniu variantu, kaip paruošti kiaulienos papilvę svogūnų lukštuose. Aromatui ir intensyvesniam skoniui rekomenduoju naudoti česnaką, kitus prieskonius galite naudoti pagal savo skonį, viskas priklauso nuo jūsų pageidavimų. Tokiu atveju krūtinėlė įtrinama maltais pipirais ir kalendromis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos pilvas
    1 kilogramas
  • Druska
    3 šaukštai
  • Kalendra
    1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    8~12 skiltelės
  • Lauro lapai
    2~5 vnt
  • Svogūnų lukštai
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tai mažas ingredientų rinkinys, kurį naudosime. Užvirinkite 1 litrą vandens ir ištirpinkite jame druską.
    1. Tai mažas ingredientų rinkinys, kurį naudosime. Užvirinkite 1 litrą vandens ir ištirpinkite jame druską.
  • Kelis kartus nuplaukite luobelę ir išdžiovinkite. Tam patogu naudoti kiaurasamtį. Maždaug pusę sudėkite į puodo dugną. Įdėkite lauro lapą...
    2. Kelis kartus nuplaukite luobelę ir išdžiovinkite. Tam patogu naudoti kiaurasamtį. Maždaug pusę sudėkite į puodo dugną. Įdėkite lauro lapą, galite pridėti keletą žirnelių kvapiųjų pipirų.
  • Reklama
  • Krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Įdaryti česnaku.
    3. Krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Įdaryti česnaku.
  • Sudėkite į puodą.
    4. Sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Ant viršaus paskirstykite likusius lukštus.
    5. Ant viršaus paskirstykite likusius lukštus.
  • Užpilkite pasūdytu vandeniu ir užvirus troškinkite ant labai silpnos ugnies 1,5 valandos.
    6. Užpilkite pasūdytu vandeniu ir užvirus troškinkite ant labai silpnos ugnies 1,5 valandos.
  • Reklama
  • Paruoštą krūtinėlę įtrinkite pipirų ir kalendrų mišiniu (pagal skonį galite naudoti kitus prieskonius) ir atvėsinkite.
    7. Paruoštą krūtinėlę įtrinkite pipirų ir kalendrų mišiniu (pagal skonį galite naudoti kitus prieskonius) ir atvėsinkite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai