Kiaulienos pilvas svogūnų lukštuose
4.7 (4 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Svogūnų lukštai – ne tik laiko patikrintas velykinių kiaušinių dažiklis. Tai nuostabu ruošiant skanią ir nepaprastai aromatingą papilvę, nuo kurios tiesiog negalite atsiplėšti. Skubu pasidalinti su jumis įdomiu ir labai šauniu variantu, kaip paruošti kiaulienos papilvę svogūnų lukštuose. Aromatui ir intensyvesniam skoniui rekomenduoju naudoti česnaką, kitus prieskonius galite naudoti pagal savo skonį, viskas priklauso nuo jūsų pageidavimų. Tokiu atveju krūtinėlė įtrinama maltais pipirais ir kalendromis.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos pilvas1 kilogramas
-
Druska3 šaukštai
-
Kalendra1 arbatinis šaukštelis
-
Ciberžolė1 arbatinis šaukštelis
-
Pipiraipagal skonį
-
Česnakai8~12 skiltelės
-
Lauro lapai2~5 vnt
-
Svogūnų lukštaipagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tai mažas ingredientų rinkinys, kurį naudosime. Užvirinkite 1 litrą vandens ir ištirpinkite jame druską.
-
2. Kelis kartus nuplaukite luobelę ir išdžiovinkite. Tam patogu naudoti kiaurasamtį. Maždaug pusę sudėkite į puodo dugną. Įdėkite lauro lapą, galite pridėti keletą žirnelių kvapiųjų pipirų.
-
Reklama
-
3. Krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Įdaryti česnaku.
-
4. Sudėkite į puodą.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus paskirstykite likusius lukštus.
-
6. Užpilkite pasūdytu vandeniu ir užvirus troškinkite ant labai silpnos ugnies 1,5 valandos.
-
Reklama
-
7. Paruoštą krūtinėlę įtrinkite pipirų ir kalendrų mišiniu (pagal skonį galite naudoti kitus prieskonius) ir atvėsinkite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama