Kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Pats kiaulienos kepsnys yra labai skanus. Tačiau kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu yra tris kartus skanesnis. Mėsa yra švelni, sultinga ir kvapni! Kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu yra labai skani mėsa, kuri atrodo patraukliai, o skonis yra nepaprastai švelnus ir aštrus. Šis kiaulienos kepsnys iškepa gana greitai, nes marinatas gerai suminkština mėsą. Ši mėsa geriausiai dera su baltais ryžiais. Linkiu gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys250~300 gramų (tai viena porcija)
-
Apelsinų sultys150 mililitrų (geriausia šviežiai spaustos)
-
Medus1 šaukštas
-
Grūdėtos garstyčios1 šaukštas
-
Apelsinas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruošime visus reikalingus ingredientus.
-
2. Pasigaminkime marinatą. Į dubenį supilkite apelsinų sultis, suberkite garstyčias ir 1 apelsino žievelę.
-
Reklama
-
3. Palikite mėsą marinate 30 minučių.
-
4. Beje, marinuodami nepamirškite pasūdyti mėsos! Po marinato išimkite mėsą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų (geriausia 1 valgomąjį šaukštą) ir sudėkite kepsnius.
-
Reklama
-
5. Mėsą apkepus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos (ant stiprios ugnies) apie 7 minutes, sumažinkite ugnį ir užpilkite marinatu. Užvirkite ir troškinkite, kol padažas sutirštės apie 5-7 minutes, neuždengus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama