Kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu

Kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu

5 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Pats kiaulienos kepsnys yra labai skanus. Tačiau kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu yra tris kartus skanesnis. Mėsa yra švelni, sultinga ir kvapni! Kiaulienos kepsnys su apelsinų garstyčių padažu yra labai skani mėsa, kuri atrodo patraukliai, o skonis yra nepaprastai švelnus ir aštrus. Šis kiaulienos kepsnys iškepa gana greitai, nes marinatas gerai suminkština mėsą. Ši mėsa geriausiai dera su baltais ryžiais. Linkiu gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos sprandinės kepsnys
    250~300 gramų (tai viena porcija)
  • Apelsinų sultys
    150 mililitrų (geriausia šviežiai spaustos)
  • Medus
    1 šaukštas
  • Grūdėtos garstyčios
    1 šaukštas
  • Apelsinas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime visus reikalingus ingredientus.
    1. Pirmiausia paruošime visus reikalingus ingredientus.
  • Pasigaminkime marinatą. Į dubenį supilkite apelsinų sultis, suberkite garstyčias ir 1 apelsino žievelę.
    2. Pasigaminkime marinatą. Į dubenį supilkite apelsinų sultis, suberkite garstyčias ir 1 apelsino žievelę.
  • Reklama
  • Palikite mėsą marinate 30 minučių.
    3. Palikite mėsą marinate 30 minučių.
  • Beje, marinuodami nepamirškite pasūdyti mėsos! Po marinato išimkite mėsą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Puode įkaitinkite alyvu...
    4. Beje, marinuodami nepamirškite pasūdyti mėsos! Po marinato išimkite mėsą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų (geriausia 1 valgomąjį šaukštą) ir sudėkite kepsnius.
  • Reklama
  • Mėsą apkepus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos (ant stiprios ugnies) apie 7 minutes, sumažinkite ugnį ir užpilkite marinatu. Užv...
    5. Mėsą apkepus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos (ant stiprios ugnies) apie 7 minutes, sumažinkite ugnį ir užpilkite marinatu. Užvirkite ir troškinkite, kol padažas sutirštės apie 5-7 minutes, neuždengus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai