Kiaulienos kepenėlės

Kiaulienos kepenėlės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Pietums ar vakarienei ruoškite kepenėles ir visa šeima bus soti ir patenkinta. Kepenėlės yra švelnios, nuostabaus kreminio skonio. Kepenėles galite patiekti su beveik bet kokiu garnyru. Kiaulienos kepenėlės, skirtingai nei jautienos, turi nedidelį kartumą, kurį pašalina grietinė. Kad kepenys būtų minkštos, pasūdykite jas pačioje pabaigoje. Kad gabaliukai būtų lygūs, būtinai nuimkite viršutinę plėvelę, kuri gaminimo metu deformuojasi. Jei norite, galite pridėti žolelių ir mėgstamų prieskonių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kepenys
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kečupas
    2 šaukštai
  • Grietinė
    100 gramų (15
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    1 šaukštas (be kaupo)
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    20 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Nuimkite plėvelę nuo kepenų ir nupjaukite visas venas.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Nuimkite plėvelę nuo kepenų ir nupjaukite visas venas.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite sviestą, įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite...
    2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite sviestą, įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite tris minutes. Perkelkite į dubenį.
  • Reklama
  • Kiaulienos kepenėles supjaustykite vidutiniais kubeliais ir sudėkite į keptuvę po svogūnų. Kepenėles pabarstykite miltais.
    3. Kiaulienos kepenėles supjaustykite vidutiniais kubeliais ir sudėkite į keptuvę po svogūnų. Kepenėles pabarstykite miltais.
  • Kepenėles tris minutes pakepinkite miltuose ant vidutinės ugnies maišydami. Į keptuvę su kepenėlėmis įdėkite grietinės.
    4. Kepenėles tris minutes pakepinkite miltuose ant vidutinės ugnies maišydami. Į keptuvę su kepenėlėmis įdėkite grietinės.
  • Reklama
  • Sudėkite pakepintus svogūnus.
    5. Sudėkite pakepintus svogūnus.
  • Sudėkite kečupą, garstyčias, lauro lapą ir išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir maišydami troškinkite ant vidutinės ugnies dar p...
    6. Sudėkite kečupą, garstyčias, lauro lapą ir išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir maišydami troškinkite ant vidutinės ugnies dar penkias minutes.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai