Kiaulienos guliašas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Turėjau dalį kiaulienos skerdenos – kumpio. Todėl ir gaminau šį guliašą. Jis gavosi labai sodrus, minkštas ir skanus. Pabandyk tai! Mėsą supjaustykite gabalėliais, pakepinkite. Į mėsą suberkite svogūnus, prieskonius, tarkuotus pomidorus. Troškinkite, kol baigsite.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos kumpis1 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Pomidorai5 vnt
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Prieskoniai mėsai1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Česnakai3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Apdorokite mėsą, atskirdami riebalus, kaulus. Apdorotą minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
-
2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Įdėkite mėsą į karštą keptuvę ir apkepkite iš visų pusių. Nevartykite, kol viena pusė neparaudo.
-
Reklama
-
3. Į keptą mėsą suberkite svogūną. Viską kartu patroškinkite, kol svogūnas suminkštės.
-
4. Sudėkite tarkuotus pomidorus be odelių. Suberkite prieskonius, druską. Troškinkite, kol mėsa iškeps. Kai skystis užvirs, galite įpilti karšto sultinio arba verdančio vandens. Pačioje pabaigoje išspauskite česnaką ir suberkite į guliašą.
-
Reklama
-
5. Patiekite. Daug žalumynų galite dėti tiesiai į karštą guliašą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama