Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Turėjau dalį kiaulienos skerdenos – kumpio. Todėl ir gaminau šį guliašą. Jis gavosi labai sodrus, minkštas ir skanus. Pabandyk tai! Mėsą supjaustykite gabalėliais, pakepinkite. Į mėsą suberkite svogūnus, prieskonius, tarkuotus pomidorus. Troškinkite, kol baigsite.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kumpis
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorai
    5 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai mėsai
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Česnakai
    3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Apdorokite mėsą, atskirdami riebalus, kaulus. Apdorotą minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    1. Apdorokite mėsą, atskirdami riebalus, kaulus. Apdorotą minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Įdėkite mėsą į karštą keptuvę ir apkepkite iš visų pusių. Nevartykite, kol viena pusė neparaudo.
    2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Įdėkite mėsą į karštą keptuvę ir apkepkite iš visų pusių. Nevartykite, kol viena pusė neparaudo.
  • Reklama
  • Į keptą mėsą suberkite svogūną. Viską kartu patroškinkite, kol svogūnas suminkštės.
    3. Į keptą mėsą suberkite svogūną. Viską kartu patroškinkite, kol svogūnas suminkštės.
  • Sudėkite tarkuotus pomidorus be odelių. Suberkite prieskonius, druską. Troškinkite, kol mėsa iškeps. Kai skystis užvirs, galite įpilti ka...
    4. Sudėkite tarkuotus pomidorus be odelių. Suberkite prieskonius, druską. Troškinkite, kol mėsa iškeps. Kai skystis užvirs, galite įpilti karšto sultinio arba verdančio vandens. Pačioje pabaigoje išspauskite česnaką ir suberkite į guliašą.
  • Reklama
  • Patiekite. Daug žalumynų galite dėti tiesiai į karštą guliašą.
    5. Patiekite. Daug žalumynų galite dėti tiesiai į karštą guliašą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai