Kiauliena troškinta su ropėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kas gali būti geriau karštam patiekalui nei švelni, apetitą kelianti mėsa su troškintomis daržovėmis? Jeigu jums patinka ši idėja pietums ar vakarienei, tuomet rekomenduoju receptą įsiminti ir pakartoti. Noriu parodyti, kaip paprastai ir labai skaniai pagaminti kiaulieną, troškintą su ropėmis. Šis patiekalas puikiai tiks kiekvienai dienai, nes tinka prie visų garnyrų. Tokiu atveju patiekalas troškinamas ant viryklės, bet jei turite po ranka, galite naudoti ir lėtą viryklę. Be ropių, į receptą puikiai galite pridėti bet kokių jums patinkančių daržovių. Būtinai išbandykite!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos2~3 vnt
-
Ropės3 vnt
-
Česnakai3~5 skiltelės
-
Buljonas1 puodelis
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Svogūnas2 vnt
-
Druska, pipirai, žolelėspagal skonį (čiobreliai, rozmarinai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pradėkite nuo daržovių. Nulupkite ir susmulkinkite ropes, svogūnus, morkas ir česnakus. Paruoškite keletą aromatinių žolelių.
-
2. Kiaulieną nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Mėsą apkepkite įkaitintame aliejuje ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada atsargiai išimkite ir kol kas atidėkite.
-
4. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir maišydami kepkite 5 minutes.
-
Reklama
-
5. Suberkite morkas ir pakepinkite dar kelias minutes.
-
6. Atėjo laikas grąžinti mėsą ir supilti sultinį.
-
Reklama
-
7. Užvirus suberkite ropes ir aromatines žoleles. Palikite troškintis ant silpnos ugnies, kol iškeps. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama