Kiauliena tešloje orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Daugelis žmonių nemėgsta kiaulienos kepti orkaitėje, nes mėsa tampa sausa ir neskani. Bet jei gaminsite tešloje pagal šį receptą, mėsa išliks sultinga ir su traškia plutele. Kepimui tinka absoliučiai bet kokia kiaulienos filė. Krapus galima pakeisti bet kokiais žalumynais arba visiškai nedėti. Kiauliena yra paruošta, kai ant jos paviršiaus pradeda atsirasti verdančio aliejaus burbuliukai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena300 gramų (filė)
-
Aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai30 gramų
-
Pienas30 mililitrų
-
Krapai10 gramų
-
Sviestas1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, miltus, pieną, druską ir juoduosius pipirus iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, išmuškite iš abiejų pusių, pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais.
-
4. Kiaulieną visiškai pamerkite į tešlą. Apvoliokite iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite kiaulieną į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Iškeptą kiaulieną tešloje pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol mėsa bus paruošta. Iškeptą kiaulieną išimkite ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama