Kiauliena su pupelėmis
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val. 30 min.
Apie receptą
Kiaulienos ir pupelių receptas. Kartu su šviežiomis daržovėmis šis patiekalas atrodo labai skaniai. Kiaulienos ir pupelių paruošimas yra labai paprastas. Šiame patiekale yra daug baltymų ir labai mažai angliavandenių. Žmonėms, kurie veda aktyvų gyvenimo būdą, šis patiekalas yra idealus. Kiauliena ir pupelės labai dera su šviežiomis daržovėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pinto pupelės200 gramų
-
Kiaulienos sprandinė500 gramų
-
Juodieji pipirai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Porai1 vnt
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus50 mililitrų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Pomidorų tyrė60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia reikia išmirkyti pupeles. Mirkyti keletą valandų. Tada pakeiskite vandenį ir virkite 1,5 valandos ant silpnos ugnies, kol pupelės suminkštės. Pupelės neturėtų būti pervirtos. Išsaugokite skystį, kuriame virė pupelės.
-
2. Nupjaustykite nuo mėsos riebalų perteklių. Tada supjaustykite maždaug 3-3 cm dydžio kubeliais.
-
Reklama
-
3. Mėsą kepkite ant stiprios ugnies, kol susidarys aukso rudos spalvos plutelė. Mėsą sudėkite mažomis porcijomis, kad iš anksto neišskirtų sulčių. Porą supjaustykite žiedais (baltąją dalį) ir sudėkite į mėsą. Tada viską išmaišykite ir kepkite 2-3 minutes ant vidutinės ugnies.
-
4. Tada reikia viską pabarstyti pipirais ir pasūdyti. Suberkite pupeles ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Įpilkite pomidorų tyrės. Troškinkite ant vidutinės ugnies 8-10 minučių, kol iškeps. Kad mėsa nebūtų per sausa, reikia įpilti šiek tiek skysčio iš pupelių.
-
6. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į mūsų patiekalą likus maždaug 1-2 minutėms iki galutinio kepimo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama