Kiauliena su įdaru keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Nežinote, kaip pagaminti ką nors skanaus ir nesudėtingo? Tada atkreipkite dėmesį į paprastą kiaulienos receptą su įdaru keptuvėje. Šis patiekalas gali būti patiekiamas ne tik pietums, bet ir šventei. Stebėtinai minkšta mėsa ir labai skanus įdaras – šis patiekalas tiks prie bet kokio garnyro.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė4 vnt (gabalėliai)
-
Pomidorai3 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Sūris200 gramų (neprivaloma)
-
Šviežios žolelės10 gramų (neprivaloma)
-
Aliejus1~2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Majonezaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos gabalėlius reikia nuplauti ir nusausinti. Padarykite pjūvį aštriu peiliu.
-
2. Įpjaukite taip, kad gautųsi "kišenė".
-
Reklama
-
3. Mėsa turi būti pasūdyta ir papipiriuota pagal skonį. Jei norite, galite pridėti šiek tiek prieskonių mėsai.
-
4. Padarykite negilius įpjovimus viršuje ir apačioje.
-
Reklama
-
5. Pomidorus būtina nuplauti ir nusausinti. Supjaustykite plonais griežinėliais.
-
6. Česnaką nulupkite ir perspauskite per presą (galite susmulkinti peiliu).
-
Reklama
-
7. Kad įdaras būtų dar įdomesnis, galima įdėti šiek tiek sūrio. Geriausias variantas yra derinti 2 sūrio rūšis – pavyzdžiui, kietąjį sūrį ir fetos sūrį.
-
8. Šviežias žoleles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
-
Reklama
-
9. Sumaišykite sūrį, česnaką ir žoleles su majonezu ir gerai išmaišykite.
-
10. Į kiaulienos kišenę dėkite sūrio įdarą, o ant viršaus dėkite pomidorus.
-
Reklama
-
11. Mėsos kraštai turi būti pritvirtinti – pavyzdžiui, dantų krapštuku.
-
12. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten kiaulienos gabalėlius su įdaru.
-
13. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies, kol iškeps. Tada nuimkite dangtį ir apkepkite mėsą iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama