Kiauliena su įdaru keptuvėje

Kiauliena su įdaru keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Nežinote, kaip pagaminti ką nors skanaus ir nesudėtingo? Tada atkreipkite dėmesį į paprastą kiaulienos receptą su įdaru keptuvėje. Šis patiekalas gali būti patiekiamas ne tik pietums, bet ir šventei. Stebėtinai minkšta mėsa ir labai skanus įdaras – šis patiekalas tiks prie bet kokio garnyro.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    4 vnt (gabalėliai)
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Sūris
    200 gramų (neprivaloma)
  • Šviežios žolelės
    10 gramų (neprivaloma)
  • Aliejus
    1~2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Majonezas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos gabalėlius reikia nuplauti ir nusausinti. Padarykite pjūvį aštriu peiliu.
    1. Kiaulienos gabalėlius reikia nuplauti ir nusausinti. Padarykite pjūvį aštriu peiliu.
  • Įpjaukite taip, kad gautųsi
    2. Įpjaukite taip, kad gautųsi "kišenė".
  • Reklama
  • Mėsa turi būti pasūdyta ir papipiriuota pagal skonį. Jei norite, galite pridėti šiek tiek prieskonių mėsai.
    3. Mėsa turi būti pasūdyta ir papipiriuota pagal skonį. Jei norite, galite pridėti šiek tiek prieskonių mėsai.
  • Padarykite negilius įpjovimus viršuje ir apačioje.
    4. Padarykite negilius įpjovimus viršuje ir apačioje.
  • Reklama
  • Pomidorus būtina nuplauti ir nusausinti. Supjaustykite plonais griežinėliais.
    5. Pomidorus būtina nuplauti ir nusausinti. Supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Česnaką nulupkite ir perspauskite per presą (galite susmulkinti peiliu).
    6. Česnaką nulupkite ir perspauskite per presą (galite susmulkinti peiliu).
  • Reklama
  • Kad įdaras būtų dar įdomesnis, galima įdėti šiek tiek sūrio. Geriausias variantas yra derinti 2 sūrio rūšis – pavyzdžiui, kietąjį sūrį ir...
    7. Kad įdaras būtų dar įdomesnis, galima įdėti šiek tiek sūrio. Geriausias variantas yra derinti 2 sūrio rūšis – pavyzdžiui, kietąjį sūrį ir fetos sūrį.
  • Šviežias žoleles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
    8. Šviežias žoleles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
  • Reklama
  • Sumaišykite sūrį, česnaką ir žoleles su majonezu ir gerai išmaišykite.
    9. Sumaišykite sūrį, česnaką ir žoleles su majonezu ir gerai išmaišykite.
  • Į kiaulienos kišenę dėkite sūrio įdarą, o ant viršaus dėkite pomidorus.
    10. Į kiaulienos kišenę dėkite sūrio įdarą, o ant viršaus dėkite pomidorus.
  • Reklama
  • Mėsos kraštai turi būti pritvirtinti – pavyzdžiui, dantų krapštuku.
    11. Mėsos kraštai turi būti pritvirtinti – pavyzdžiui, dantų krapštuku.
  • Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten kiaulienos gabalėlius su įdaru.
    12. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten kiaulienos gabalėlius su įdaru.
  • Uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies, kol iškeps. Tada nuimkite dangtį ir apkepkite mėsą iki auksinės rudos spalvos.
    13. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies, kol iškeps. Tada nuimkite dangtį ir apkepkite mėsą iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai