Kiauliena orkaitėje

Kiauliena orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Dalinuosi paprastu kiaulienos kepimo orkaitėje receptu. Kai nėra laiko gaminti sudėtingų kulinarinių malonumų, šis paprastas kiaulienos receptas orkaitėje mane visada gelbsti - minimalios pastangos, skaniausias ir įdomiausias rezultatas. Mėsa yra labai sultinga ir minkšta.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Sūris
    200 gramų
  • Česnakai
    3 gvazdikėliai
  • Druska, pipirai
    Pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsos gabalėlį nuplauname, darome įpjovimus maždaug iki gabalo vidurio. Itriname druskos ir pipirų.
    1. Mėsos gabalėlį nuplauname, darome įpjovimus maždaug iki gabalo vidurio. Itriname druskos ir pipirų.
  • Supjaustykite sūrį plonais griežinėliais.
    2. Supjaustykite sūrį plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Mes taip pat supjaustome pomidorus plonais griežinėliais.
    3. Mes taip pat supjaustome pomidorus plonais griežinėliais.
  • Supjaustykite česnaką plonais griežinėliais.
    4. Supjaustykite česnaką plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Dabar į mūsų padarytus pjūvius įdėkite porą česnako, sūrio ir pomidorų. Ant viršaus šiek tiek druskos ir pipirų.
    5. Dabar į mūsų padarytus pjūvius įdėkite porą česnako, sūrio ir pomidorų. Ant viršaus šiek tiek druskos ir pipirų.
  • Mėsos gabalėlį suvyniojame į foliją ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Mes kepeme pusantros valandos, priklausomai nuo jūsų...
    6. Mėsos gabalėlį suvyniojame į foliją ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Mes kepeme pusantros valandos, priklausomai nuo jūsų orkaitės ir gabalo dydžio. 1 kg svorio gabalėlio pakanka kepti 1 valandą.
  • Reklama
  • Po valandos (arba pusantros, priklausomai nuo gabalo dydžio) atidarykite foliją ir kepkite mėsą be folijos dar 20-30 minučių.
    7. Po valandos (arba pusantros, priklausomai nuo gabalo dydžio) atidarykite foliją ir kepkite mėsą be folijos dar 20-30 minučių.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai