Kiauliena orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
3-4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Jūsų dėmesiui – paprastas, bet labai efektyvus kiaulienos receptas orkaitėje. Pagal šį receptą nesunkiai paruošite karštą patiekalą, kurį drąsiai galėsite padėti net ant šventinio stalo. Dalinuosi paprastu kiaulienos kepimo orkaitėje receptu. Kai nėra laiko paruošti sudėtingų kulinarinių malonumų, šis paprastas kiaulienos receptas orkaitėje mane visada išgelbėja, o rezultatas visada džiugina.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Pomidorai2 vnt
-
Sūris200 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsos gabalą nuplauname, jame darome įpjovas maždaug iki gabalo vidurio. įtriname druska ir pipirais.
-
2. Sūris supjaustytas plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Pomidorai taip pat supjaustomi plonais griežinėliais.
-
4. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
5. Dabar į mūsų padarytus pjūvius dedame porą česnako griežinėlių, sūrio griežinėlį ir pomidorą. Viską apibarstom druska ir pipirais.
-
6. Mėsos gabalėlį suvyniojame į foliją ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepkite pusantros valandos, priklausomai nuo jūsų orkaitės ir mėsos dydžio. 1 kg sveriantį gabalėlį užtenka kepti 1 val.
-
Reklama
-
7. Po valandos (arba pusantros, priklausomai nuo mėsos dydžio) atidarykite foliją ir kepkite mėsą be folijos dar 20-30 minučių.
-
8. Paruoštą mėsos gabalą paserviruojame ir patiekiame ant stalo. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama