Kiauliena kepta su ananasais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kiauliena kepta su ananasais – unikalus patiekalas, kuris paruošiamas per trumpą laiką, tačiau pasirodo dieviškai skanus, originalus ir šventiškas. Paprastas įspūdingo šventinio patiekalo receptas. Kiauliena, kepta su ananasais, ruošiama labai paprastai ir iš elementarių ingredientų - na, netikiu, kad sveikas suaugęs žmogus, net ir visai nemokantis gaminti, nesupras šio recepto. Viskas labai paprasta. Tad tikimės, kad šis paprastas su ananasais keptos kiaulienos receptas kažkam išgelbės šventinius pietus ar vakarienę.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Konservuoti ananasai600 gramų
-
Pomidorai2 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Majonezas200 gramų
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
AlyvuogėsPagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos gabalėlį nuplauname, supjaustome didelėmis porcijomis, dedame į plastikinį maišelį ir gerai išmušame. Storis priklauso nuo jūsų.
-
2. Išmuštus mėsos gabalėlius paskirstome ant kepimo skardos, pateptos aliejumi arba uždengtos folija.
-
Reklama
-
3. Pomidorus ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Ant mėsos gabalo dedame svogūną, patepame majonezu, ant viršaus dedame gabalėlį pomidoro.
-
4. Ant šio dizaino dedame griežinėlį konservuoto ananaso (jei yra, galite pakeisti šviežiu - bus dar skaniau). Vėlgi, lengvai sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
5. Galiausiai viską apibarstykite tarkuotu sūriu. Kompoziciją papuošiame alyvuogėmis.
-
6. Kepkite 35-40 minučių 180 laipsnių, kol mėsa visiškai iškeps.
-
Reklama
-
7. Atsargiai perkelkite į serviravimo lėkštę ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama