Kiaulės ausų vyniotinis

Kiaulės ausų vyniotinis

3.8 (8 įvertinimai)

3 Porcijos
11 val.

Apie receptą

Daugelis net neįtaria, kad skanų ir originalų užkandį galima paruošti iš paprastų kiaulės ausų. Jį lengva paruošti, ir skanu. Toks užkandis puikiai tinka vyrų susibūrimams draugiškoje kompanijoje. Vietoj mėsos galite paimti liežuvį arba vištienos filė. Galite pridėti bet kokių mėgstamų prieskonių. Vyniotiniui puikiai tinka garstyčios arba tarkuoti krienai.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulės ausys
    2 vnt
  • Kiauliena
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Morkos
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia kiaulienos ausų vyniotiniui gaminti. Nulupkite ir nuplaukite daržoves. Jei reikia, pasvilinki...
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia kiaulienos ausų vyniotiniui gaminti. Nulupkite ir nuplaukite daržoves. Jei reikia, pasvilinkite ausis ant ugnies. Nuplaukite ausis šiltu vandeniu.
  • Įpjaukite ausis, kad jas lyg atidarytumėte. Įdėkite ausis į puodą, įpilkite vandens ir užvirkite, virkite 5 minutes ir nupilkite vandenį....
    2. Įpjaukite ausis, kad jas lyg atidarytumėte. Įdėkite ausis į puodą, įpilkite vandens ir užvirkite, virkite 5 minutes ir nupilkite vandenį. Tada prie ausų į puodą įdėkite lauro lapų, pipirų, smulkintų morkų ir svogūnų. Supilkite du litrus vandens ir padėkite ant vidutinės ugnies. Virkite ausis 2 valandas.
  • Reklama
  • Išvirusią mėsą ir ausis perkelkite į dubenį ir palikite atvėsti.
    3. Išvirusią mėsą ir ausis perkelkite į dubenį ir palikite atvėsti.
  • Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su maltais pipirais ir druska.
    4. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su maltais pipirais ir druska.
  • Reklama
  • Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su česnako mase.
    5. Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su česnako mase.
  • Pasitieskite maistinę plėvelę ir ant jos padėkite išvirusias ausis. Ant viršaus lygiu sluoksniu sudėkite mėsą ir česnaką.
    6. Pasitieskite maistinę plėvelę ir ant jos padėkite išvirusias ausis. Ant viršaus lygiu sluoksniu sudėkite mėsą ir česnaką.
  • Reklama
  • Susukite ausis stipriai į vyniotinį ir apvyniokite plėvele. Atvėsus dėkite į šaldytuvą ir laikykite 8 valandas.
    7. Susukite ausis stipriai į vyniotinį ir apvyniokite plėvele. Atvėsus dėkite į šaldytuvą ir laikykite 8 valandas.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai