Keptų bulvių vulkanai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30min.
Apie receptą
Ką galima paruošti iš paprastų bulvių, kad nustebintumėte svečius ir pradžiugintumėte artimuosius? Neįprasti ir originalūs bulvių ugnikalniai. Skanus ir sotus patiekalas papuoš šventinį stalą. Bulvės – universali daržovė, nes iš jos galima pagaminti daug skanių ir neįprastų patiekalų. Bulvių ugnikalniai su skaniu ir sultingu įdaru yra neįprastas patiekalas, kurį labai lengva paruošti ir kuris atrodo šventiškai ir originaliai. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti keptų bulvių vulkanus.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės6 vnt (vidutinės arba didelės)
-
Sūrio kremas250 gramų
-
Svogūnų laiškai1 ryšulėlis
-
Šoninė12 griežinėliais
-
Čedario sūris400 gramų
-
Grietinė6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įjunkite orkaitę, ,,Grill, funkciją 200 laipsnių. Bulves gerai nuplaukite, nusausinkite ir padarykite keletą pradūrimų.
-
2. Kiekvieną bulvę suvyniokite į foliją ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.
-
Reklama
-
3. Kol bulvės kepa, paruoškite įdarą. Sumaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, sutarkuotą sūrį 300 gramų ir grietinėlės sūrį.
-
4. Išimkite bulves iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite. Tada nupjaukite „užpakaliuką“ iš abiejų pusių. Šaukštu išimame bulvės minkštimą, bet taip, kad nepažeistume sienelių, ir paliekame dugną.
-
Reklama
-
5. Bulves įdarykite įdaru, apvyniokite 2 griežinėliais šoninės ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Būsimus ugnikalnius 30 minučių siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
-
6. Po 30 minučių išimkite bulves ir apibarstykite likusiu tarkuotu čederiu. Vėl pašaukite į orkaitę 10-15 minučių. Paruoštus ugnikalnius puošiame grietine ir žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama