Kepti kiaušiniai su grybais

Kepti kiaušiniai su grybais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Kepti kiaušiniai visada yra puikus pasirinkimas pusryčiams, nes jie paruošiami labai paprastai ir greitai, tačiau visada skanūs ir maistingi! Siūlau išsikepti nepaprastai skanią kiaušinienę su grybais! Šiam receptui tinka bet kokie grybai, tiek švieži, tiek šaldyti. Šiuo atveju aš turiu pievagrybių, jei turite laukinių grybų, pirmenybę teikite jiems. Patiekalai su kvapniais miško grybais yra tiesiog nuostabūs! Bet kokiu atveju, kiaušiniai su keptais grybais yra labai skanus derinys, be to, tokia kiaušinienė yra sotesnė ir maistingesnė. Gaminant nėra nieko sudėtingo, viskas paruošiama labai greitai, o rezultatas jums tikrai patiks, išbandykite!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grybai
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    6 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Svogūną supjaustykite žiedais arba plusžiedžiais, sudėkite į keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi.
    2. Svogūną supjaustykite žiedais arba plusžiedžiais, sudėkite į keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Maišydami pakepinkite, kol suminkštės. Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę su svog...
    3. Maišydami pakepinkite, kol suminkštės. Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
  • Pakepinkite svogūną su grybais, kol suminkštės, grybai turi pakeisti spalvą ir tapti minkštesni.
    4. Pakepinkite svogūną su grybais, kol suminkštės, grybai turi pakeisti spalvą ir tapti minkštesni.
  • Reklama
  • Šiek tiek atskirkite grybus ir svogūnus ir įmuškite kiaušinius į keptuvę. Kiaušinius pasūdykite pagal skonį, jei norite, galite pridėti m...
    5. Šiek tiek atskirkite grybus ir svogūnus ir įmuškite kiaušinius į keptuvę. Kiaušinius pasūdykite pagal skonį, jei norite, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
  • Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir kepkite kiaušinienę kol iškeps. Pabaigoje viską pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
    6. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir kepkite kiaušinienę kol iškeps. Pabaigoje viską pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
  • Reklama
  • Patiekite iš karto. Skanaus!
    7. Patiekite iš karto. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai