Keptas mocarelos sūris

Keptas mocarelos sūris

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Keptų mocarelos sūrio lazdelių su marinara padažu receptas traškiame pieno, kiaušinių, petražolių ir džiūvėsėlių plutelėje. Traškios keptos sūrio lazdelės – puikus, lengvai pagaminamas užkandis. Atkreipkite dėmesį, kad taip pat galite kepri cukinijos griežinėlius, saldžiųjų bulvių griežinėlius, vištienos gabalėlius ir net krevetes.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mocarelos sūrio lazdelės
    16 vnt
  • Miltai
    1/2 stiklinės
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Sausi petražolių lapeliai
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiekvieną mocarelos sūrio lazdelę perpjaukite per pusę, kad gautumėte 32 lazdeles. Miltus supilkite į dubenį. Atskirame dubenyje suplakit...
    1. Kiekvieną mocarelos sūrio lazdelę perpjaukite per pusę, kad gautumėte 32 lazdeles. Miltus supilkite į dubenį. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius ir pieną.
  • Kitame atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su kapotomis sausomis petražolėmis.
    2. Kitame atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su kapotomis sausomis petražolėmis.
  • Reklama
  • Paimkite vieną lazdelę Mocarelos sūrio, apvoliokite miltuose, tada pamerkite į kiaušinių ir pieno mišinį, tada apvoliokite džiūvėsėlių ir...
    3. Paimkite vieną lazdelę Mocarelos sūrio, apvoliokite miltuose, tada pamerkite į kiaušinių ir pieno mišinį, tada apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje. Pakartokite su likusiomis lazdelėmis.
  • Atsargiai išdėliokite pagaliukus ant kepimo skardos ar skardos ir šaldykite 20-30 minučių.
    4. Atsargiai išdėliokite pagaliukus ant kepimo skardos ar skardos ir šaldykite 20-30 minučių.
  • Reklama
  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite rapsų aliejų. Įdėkite sūrio lazdeles į keptuvę, apie 8 gabalėlius vienoje partijoje. ...
    5. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite rapsų aliejų. Įdėkite sūrio lazdeles į keptuvę, apie 8 gabalėlius vienoje partijoje. Kepkite, kol apskrus, apie 2 minutes. Tada atsargiai apverskite ir kepkite iš kitos pusės 2 minutes. Neleiskite sūriui burbuliuoti ar plisti.
  • Sudėkite ant popierinių rankšluosčių ir leiskite aliejui nutekėti. Patiekite iš karto su šiltu Marinara padažu.
    6. Sudėkite ant popierinių rankšluosčių ir leiskite aliejui nutekėti. Patiekite iš karto su šiltu Marinara padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai