Keptas mocarelos sūris
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Keptų mocarelos sūrio lazdelių su marinara padažu receptas traškiame pieno, kiaušinių, petražolių ir džiūvėsėlių plutelėje. Traškios keptos sūrio lazdelės – puikus, lengvai pagaminamas užkandis. Atkreipkite dėmesį, kad taip pat galite kepri cukinijos griežinėlius, saldžiųjų bulvių griežinėlius, vištienos gabalėlius ir net krevetes.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mocarelos sūrio lazdelės16 vnt
-
Miltai1/2 stiklinės
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Pienas3 šaukštai
-
Sausi petražolių lapeliai1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiekvieną mocarelos sūrio lazdelę perpjaukite per pusę, kad gautumėte 32 lazdeles. Miltus supilkite į dubenį. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius ir pieną.
-
2. Kitame atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su kapotomis sausomis petražolėmis.
-
Reklama
-
3. Paimkite vieną lazdelę Mocarelos sūrio, apvoliokite miltuose, tada pamerkite į kiaušinių ir pieno mišinį, tada apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje. Pakartokite su likusiomis lazdelėmis.
-
4. Atsargiai išdėliokite pagaliukus ant kepimo skardos ar skardos ir šaldykite 20-30 minučių.
-
Reklama
-
5. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite rapsų aliejų. Įdėkite sūrio lazdeles į keptuvę, apie 8 gabalėlius vienoje partijoje. Kepkite, kol apskrus, apie 2 minutes. Tada atsargiai apverskite ir kepkite iš kitos pusės 2 minutes. Neleiskite sūriui burbuliuoti ar plisti.
-
6. Sudėkite ant popierinių rankšluosčių ir leiskite aliejui nutekėti. Patiekite iš karto su šiltu Marinara padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama