Keptas batonas

Keptas batonas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Puikūs pusryčiai darbo dienomis – keptas batonas. Minkšti skrebučiai patiks visiems jūsų šeimos nariams! Išbandykite. Nuo vaikystės gaminu batono skrebučius. Pirmą kartą pusryčiams man juos tėtis pagamino labai seniai. Sakė, kad tokius skrebučius iš kepaliuko gamino studentų bendrabutyje. Skanus ir minkštas keptas batonas iš vaikystės. Išbandykite.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    50 mililitrų
  • Sviestas
    pagal poreikį
  • Kiaušiniai
    1~2 vnt
  • Batonas
    4~5 riekelės
  • Druska
    2~3 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti su druska, pipirais ir pienu.
    2. Kiaušinius išplakti su druska, pipirais ir pienu.
  • Reklama
  • Ištirpinkite sviestą keptuvėje.
    3. Ištirpinkite sviestą keptuvėje.
  • Kiekvieną riekelę pamerkite į kiaušinių mišinį ir sudėkite į keptuvę.
    4. Kiekvieną riekelę pamerkite į kiaušinių mišinį ir sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Apkepkite iš abiejų pusių ir patiekite karštą.
    5. Apkepkite iš abiejų pusių ir patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai