Kepta žuvis su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Paprasta, greita ir gardu – tobula vakarienė. Labai rekomenduoju šį keptos žuvies su svogūnais receptą! Šviežią upinę žuvį galima sūdyti arba iš karto kepti. Keptai žuviai su svogūnais gaminti naudosime kiršlį – mažą upinę žuvį. Beje, didesnę žuvį galima sūdyti – tai puikus šaltas užkandis. Taigi, pažvelkime į receptą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvis800 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Malti pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Citrina0,5 vnt
-
Miltai2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žuvį nuplauname ir išvalome.
-
2. Jai reikia išdarinėti.
-
Reklama
-
3. Nupjauname galvą ir uodegą.
-
4. Vieną skerdeną pasūdome ir maždaug 4 valandoms dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų.
-
Reklama
-
5. Marinuokite likusias skerdenas: užpilkite citrinos sultimis, suberkite prieskonius ir palikite valandai.
-
6. Tada įkaitinkite keptuvę, apvoliokite žuvį miltuose ir apkepkite iš visų pusių.
-
Reklama
-
7. Kai žuvis taps auksinės rudos spalvos, sudėkite svogūną, supjaustytą pusžiedžiais arba žiedais. Kepkite, kol suminkštės. Jūsų kepta žuvis su svogūnais paruošta! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama