Kepta žuvis su svogūnais

Kepta žuvis su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Paprasta, greita ir gardu – tobula vakarienė. Labai rekomenduoju šį keptos žuvies su svogūnais receptą! Šviežią upinę žuvį galima sūdyti arba iš karto kepti. Keptai žuviai su svogūnais gaminti naudosime kiršlį – mažą upinę žuvį. Beje, didesnę žuvį galima sūdyti – tai puikus šaltas užkandis. Taigi, pažvelkime į receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis
    800 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Malti pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrina
    0,5 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žuvį nuplauname ir išvalome.
    1. Žuvį nuplauname ir išvalome.
  • Jai reikia išdarinėti.
    2. Jai reikia išdarinėti.
  • Reklama
  • Nupjauname galvą ir uodegą.
    3. Nupjauname galvą ir uodegą.
  • Vieną skerdeną pasūdome ir maždaug 4 valandoms dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų.
    4. Vieną skerdeną pasūdome ir maždaug 4 valandoms dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų.
  • Reklama
  • Marinuokite likusias skerdenas: užpilkite citrinos sultimis, suberkite prieskonius ir palikite valandai.
    5. Marinuokite likusias skerdenas: užpilkite citrinos sultimis, suberkite prieskonius ir palikite valandai.
  • Tada įkaitinkite keptuvę, apvoliokite žuvį miltuose ir apkepkite iš visų pusių.
    6. Tada įkaitinkite keptuvę, apvoliokite žuvį miltuose ir apkepkite iš visų pusių.
  • Reklama
  • Kai žuvis taps auksinės rudos spalvos, sudėkite svogūną, supjaustytą pusžiedžiais arba žiedais. Kepkite, kol suminkštės. Jūsų kepta žuvis...
    7. Kai žuvis taps auksinės rudos spalvos, sudėkite svogūną, supjaustytą pusžiedžiais arba žiedais. Kepkite, kol suminkštės. Jūsų kepta žuvis su svogūnais paruošta! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai