Kepenėlės su morkomis ir svogūnais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Kepenėlės su morkomis ir svogūnais – tai paprastas skanios ir sočios mišrainės receptas, kuris man visada padeda sunkiais laikais. Jas lengva ir greita pagaminti, labai nebrangu, o skonis paprastas, bet nuostabus! Man patinka jos paprastumas, skonis ir tai, kad ji labai prieinama. Tuo pačiu metu mišrainė yra labai soti. Finansinių sunkumų metu mišrainė džiugina visą mūsų šeimą; taip lengva pasisotinti!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautienos kepenėlės250 gramų
-
Morka1 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Majonezas150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite svogūnus ir morkas. -
2. Kepenėles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Patikrinkite, ar jos išvirusios, įsmeigdami kepenų gabalėlius šakute. Šakutė turėtų lengvai įslysti, o iš pradūrimo vietų neturėtų tekėti rausvos sultys. -
Reklama
-
3. Kol verda kepenėlės, supjaustykite svogūną mažais kubeliais. -
4. Morkas sutarkuokite stambia tarka. -
Reklama
-
5. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, reguliariai maišydami mentele. -
6. Tada į keptus svogūnus sudėkite morkas. -
Reklama
-
7. Ir viską kepkite kartu, reguliariai maišydami, kol morkos suminkštės. -
8. Išimkite išvirusias kepenėles iš puodo ir atvėsinkite. -
Reklama
-
9. Tada sutarkuokite stambia tarka į erdvų dubenį. -
10. Sudėkite keptus svogūnus ir morkas. -
Reklama
-
11. Įdėkite majonezo ir viską sumaišykite. -
12. Sudėkite paruoštą mišrainę į gražų salotų dubenį ir patiekite. -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















