Karkos kepimas orkaitėje

Karkos kepimas orkaitėje

4.6 (5 įvertinimai)

1 Porcija
20 val.

Apie receptą

Tai labai skanus ir ne mažiau sotus patiekalas, kuris gali papuošti ir šventinį stalą. Gaminimo procesas yra gana sunkus ir daug laiko reikalaujantis, tačiau galutinis rezultatas tikrai to vertas. Subtiliai aštri mėsa su aukso rudos spalvos plutele ir nuostabiu aromatu nepaliks abejingų. Patiekalas labai sotus, todėl tinka tikriems vyrams, kurie mėgsta valgyti daug ir skaniai.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • 1 vnt (1,2~1,5 kilogramo)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Šviesus alus
    250 mililitrų
  • Sojų padažas
    1 valgomasis šaukštas
  • Medus
    1 šaukštas
  • Garstyčios
    1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Rūgštūs kopūstai
    500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pasiruoškime visus maisto ruošimui reikalingus produktus.
    1. Pasiruoškime visus maisto ruošimui reikalingus produktus.
  • Morkas, svogūnus ir česnakus nulupkite, morkas supjaustykite stambiais gabalėliais.
    2. Morkas, svogūnus ir česnakus nulupkite, morkas supjaustykite stambiais gabalėliais.
  • Reklama
  • Įdėkite karką  į vandenį, suberkite morkas, svogūnus, česnaką, pipirus ir lauro lapą, virkite apie dvi valandas.
    3. Įdėkite karką į vandenį, suberkite morkas, svogūnus, česnaką, pipirus ir lauro lapą, virkite apie dvi valandas.
  • Išvirusią karką perkelkite į dubenį.
    4. Išvirusią karką perkelkite į dubenį.
  • Reklama
  • Užpilkite sojų padažu ir alumi, taip palaikykite dvylika valandų.
    5. Užpilkite sojų padažu ir alumi, taip palaikykite dvylika valandų.
  • Raugintus kopūstus dėkite į kepimo indą.
    6. Raugintus kopūstus dėkite į kepimo indą.
  • Reklama
  • Supilkite sultinį, kuriame virė karka, karką dėkite ant kopūstų, patepkite garstyčiomis ir medumi. Siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180...
    7. Supilkite sultinį, kuriame virė karka, karką dėkite ant kopūstų, patepkite garstyčiomis ir medumi. Siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių 40-60 minučių.
  • Paruoštą karką patiekite su daržovėmis. Skanaus!
    8. Paruoštą karką patiekite su daržovėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai