Karkos kepimas orkaitėje
4.6 (5 įvertinimai)
1 Porcija
20 val.
Apie receptą
Tai labai skanus ir ne mažiau sotus patiekalas, kuris gali papuošti ir šventinį stalą. Gaminimo procesas yra gana sunkus ir daug laiko reikalaujantis, tačiau galutinis rezultatas tikrai to vertas. Subtiliai aštri mėsa su aukso rudos spalvos plutele ir nuostabiu aromatu nepaliks abejingų. Patiekalas labai sotus, todėl tinka tikriems vyrams, kurie mėgsta valgyti daug ir skaniai.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
1 vnt (1,2~1,5 kilogramo)
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Šviesus alus250 mililitrų
-
Sojų padažas1 valgomasis šaukštas
-
Medus1 šaukštas
-
Garstyčios1 valgomasis šaukštas
-
Pipiraipagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Česnakai2 skiltelės
-
Rūgštūs kopūstai500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pasiruoškime visus maisto ruošimui reikalingus produktus.
-
2. Morkas, svogūnus ir česnakus nulupkite, morkas supjaustykite stambiais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Įdėkite karką į vandenį, suberkite morkas, svogūnus, česnaką, pipirus ir lauro lapą, virkite apie dvi valandas.
-
4. Išvirusią karką perkelkite į dubenį.
-
Reklama
-
5. Užpilkite sojų padažu ir alumi, taip palaikykite dvylika valandų.
-
6. Raugintus kopūstus dėkite į kepimo indą.
-
Reklama
-
7. Supilkite sultinį, kuriame virė karka, karką dėkite ant kopūstų, patepkite garstyčiomis ir medumi. Siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių 40-60 minučių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama