Karališkoji skumbrė

Karališkoji skumbrė

3.5 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Net ir kukli skumbrės žuvytė gali tapti „stalo karaliene“, jei gaminsite pagal šį receptą. „Karališka skumbrė“ paruošiama labai paprastai, tačiau atrodo tiesiog puošniai. Jei nežinote, koks gražus, skanus ir pakankamai biudžetinis patiekalas stalui padengti, tada jums padės „karališka skumbrė“, kurią lengva gaminti ir yra labai skani. Kaip pasigaminti žuvį pagal šį receptą, žiūrėkite nuoseklias recepto instrukcijas.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrė
    1 vnt
  • Virti kiaušiniai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Marinuoti arba konservuoti agurkai
    2 vnt
  • Prieskoniai žuviai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Želatina
    20 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kiaušinius geriau išvirti iš anksto.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kiaušinius geriau išvirti iš anksto.
  • Skumbres supjaustykite filė, išimkite smulkius kaulus.
    2. Skumbres supjaustykite filė, išimkite smulkius kaulus.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuoti.
    3. Morkas sutarkuoti.
  • Supjaustykite agurkus. Šiame recepte jie pjaustomi apskritimais, bet rekomenduočiau pjaustyti kubeliais, taip pjaustyti atrodys tekstūriš...
    4. Supjaustykite agurkus. Šiame recepte jie pjaustomi apskritimais, bet rekomenduočiau pjaustyti kubeliais, taip pjaustyti atrodys tekstūriškiau.
  • Reklama
  • Supjaustykite kiaušinius. Jei norite, kad pjūvis būtų labiau tekstūruotas, kiaušinius geriau perpjauti per pusę išilgai.
    5. Supjaustykite kiaušinius. Jei norite, kad pjūvis būtų labiau tekstūruotas, kiaušinius geriau perpjauti per pusę išilgai.
  • Pjovimo lentą uždenkite dvigubu maistinės plėvelės sluoksniu, skumbrės filė dėkite ant plėvelės oda žemyn, šiek tiek pasūdykite ir pabars...
    6. Pjovimo lentą uždenkite dvigubu maistinės plėvelės sluoksniu, skumbrės filė dėkite ant plėvelės oda žemyn, šiek tiek pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais žuviai, pabarstykite želatina, dėkite morkas, kiaušinius.
  • Reklama
  • Toliau išdėliokite agurkų sluoksnį, ant viršaus pabarstykite želatina.
    7. Toliau išdėliokite agurkų sluoksnį, ant viršaus pabarstykite želatina.
  • Uždenkite antrąja filė puse, kuri šiek tiek pasūdyta ir pabarstyta žuviai skirtais prieskoniais.
    8. Uždenkite antrąja filė puse, kuri šiek tiek pasūdyta ir pabarstyta žuviai skirtais prieskoniais.
  • Reklama
  • Skumbres sandariai apvyniokite maistine plėvele, ant kurios ji gulėjo. Padarykite kitą plėvelės sluoksnį.
    9. Skumbres sandariai apvyniokite maistine plėvele, ant kurios ji gulėjo. Padarykite kitą plėvelės sluoksnį.
  • Surišti špagatu. Žuvį nuo užvirimo 20 minučių padėkite į verdantį vandenį.
    10. Surišti špagatu. Žuvį nuo užvirimo 20 minučių padėkite į verdantį vandenį.
  • Reklama
  • Įdėkite skumbrę į šaldytuvą, kol ji visiškai atvės.
    11. Įdėkite skumbrę į šaldytuvą, kol ji visiškai atvės.
  • Patiekite skumbrę karališkai ant salotų lapų arba ant duonos, papuoštą žolelėmis ir daržovėmis.
    12. Patiekite skumbrę karališkai ant salotų lapų arba ant duonos, papuoštą žolelėmis ir daržovėmis.
  • Žuvis labai skani.
    13. Žuvis labai skani.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai